fbpx

Dust – de nieuwe, beklijvende Joanne Carlton

Joanne Carlton is een divers auteur. Zij schrijft al voor zolang ze zich kan herinneren in verschillende genres. Zij pende aanvankelijk in het Nederlands onder de auteursnaam Sandra J. Paul, tot ze besloot om haar aloude droom, Engelstalige boeken te schrijven, na te jagen.

Gedurende vele jaren publiceerde ze Engelstalige kortverhalen die ze online plaatste. Ze schrijft (meestal) psychologische, paranormale verhalen in een hedendaagse setting. In 2017 lanceerde ze haar emotionele debuut Heart-Beat, naar aanleiding van het overlijden van haar vader en zus. Het verhaal wekte meteen de nodige emoties op bij haar lezers en mocht op laaiend enthousiaste kritieken rekenen. Dit boek werd in 2018 succesvol vertaald als Hart-Slag en stond meer dan zeven weken op 1 in de Hebban Young Adult ranking. Het werd ook verkozen als beste Young Adult in de Thrillers and More Facebook-groep.

Begin 2018 volgde haar tweede Engelstalige boek Kill Me Again, een intrigerende psychologische Young Adult-thriller. Op dit moment zijn er nog geen plannen om dit boek te vertalen naar het Nederlands. Kill Me Again én Heart-Beat werden voorgesteld op de 2018 editie van de prestigieuze London Book Fair. Kill Me Again belandde ook als een van drie gekozen boeken in de London Author Book Club Anthology.

Haar opvolger Dust werd officieel voorgesteld op de 2019 London Book Fair. Het boek werd ook geselecteerd door de Belgische Standaard Boekhandel-keten om in zijn winkels aangeboden te worden. Daarnaast is Dust ook wereldwijd beschikbaar via talloze prestigieuze sites. Dust is het beklijvende verhaal van een man die een vreselijke keuze moet maken tussen uitroeiing van de mensheid of overleving als je alles en iedereen die je liefhebt verloren bent. Je kunt Dust ook gesigneerd via onze webshop bestellen, of hem in alle (online) winkels bestellen. Mis dit bijzondere verhaal zeker niet!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten