fbpx

Esther Boek – De Perfecte Moeder is er!

Esther Boek (1967) is een Nederlandse auteur, geboren in de Brabantse gemeente Uden. Na een aangifte tegen haar zoon en zijn veroordeling, die later onterecht bleek te zijn, besloot ze hier een boek over te schrijven. Ze volgde opleidingen aan De Schrijversacademie en de Queridoacademie en in maart 2017 debuteerde ze met ‘Geen kind meer’, waarin ze alle kanten belicht in een zedenzaak. Die van de, onterechte, verdachte en diens familie, maar ook de kant van de vermeende slachtoffers.
Van ‘Geen kind meer’ zijn al duizenden exemplaren verkocht en is inmiddels de vierde druk verschenen.
Haar debuut werd overladen met lovende kritieken en werd door diverse blogsites uitgeroepen tot het beste of één van de beste boeken van 2017.

Voor De Perfecte Moeder, haar opvolger, kwam Esther bij de jonge, dynamische Belgische uitgeverij Hamley Books terecht. Dit boek is geen thriller, zoals haar voorgaande, maar een beklijvende roman en een verhaal dat je naar de keel grijpt. De samenwerking met Hamley Books, die snel aan het groeien zijn, was dan ook een logische volgende stap.

De Perfecte Moeder is het emotionele verhaal van twee vrouwen die niet hun verleden niet kunnen ontsnappen. Vanaf vandaag te bestellen bij alle (online) winkels. Meer info op www.hamleybooks.be – of bij je plaatselijke boekhandel!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten