fbpx

Welkom, Nina!

Een paar weken geleden kregen we dankzij onze eigenste Esther Boek – auteur een manuscript binnen van Nina Verheij.
Nina, wie? Mogelijk ken je haar (nog) niet, of misschien (net) wel. Hoe dan ook, dat Nina een talent heeft dat gekoesterd moet worden, werd ons snel duidelijk. We waren meteen verkocht.
In 2016 begon Nina ernstig te werken aan haar auteurscarrière. Tijdens een lange rondreis door Australië toverde ze toen de beginselen van haar romantische drama ‘De andere kant’ om tot een heuse whodunit. En dat manuscript vond dus dit jaar zijn weg naar ons.
We zouden nog ontzettend veel over Nina kunnen vertellen: hoe ze is beginnen schrijven, hoe ze freelancer geworden is, hoe ze deelnam aan de Schrijversacademie, wat haar passioneert of bezielt, of hoe ze steeds met haar kat Emmy in de buurt schrijft (streepje voor bij ons 😉). Maar dat laten we haar graag zelf allemaal vertellen in de komende maanden.
Wat we wél graag vertellen vandaag, is dat Nina’s debuut ‘De andere kant’ reeds in oktober van dit jaar zal verschijnen bij Hamley Books, in paperback én als e-boek. In de komende maanden houden we je heel graag op de hoogte van het vervolg.
Ontdek Nina’s profiel op onze website en leer haar zo al een stuk beter kennen. Welkom, Nina!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten