fbpx

Thuisloos – kortverhalen voor jongeren die beter verdienen

Net als vorig jaar heeft Hamley Books weer een goed doel uitgekozen dat we graag willen steunen.

Dit jaar kozen we voor het steunen van dakloze jongeren, want helaas is dit een realiteit waar vele tieners mee te kampen krijgen. Al  onze auteurs én onze redacteur werken met hart en ziel mee aan dit fijne project, waardoor we de opbrengst integraal kunnen schenken aan een organisatie die werkt rond dit prangende thema.

In oktober verschijnt bij Hamley Books ‘Thuisloos’, een bundel van acht mooie, spannende en beklijvende kortverhalen. Voor tien euro inclusief verzending is deze bundel van jou. Hij zal ook voor vijf euro als e-boek verkrijgbaar zijn. Noteer alvast deze titel, want we hebben uiteraard ook jouw steun nodig! #thuisloos #jongeren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten