fbpx

Welkom Emmelie!

We hadden het beloofd en vandaag is het zover. We mogen deze week verschillende mooie aankondigingen doen en vandaag volgt de eerste.Hamley Books kondigt namelijk vol trots de samenwerking aan met debuterend auteur Emmelie Arents! Iedereen in haar naaste (en verre) omgeving kent Emmelie als het muzikale meisje met het boek in haar hand. Sinds haar prille jeugd is de echte wereld ondergeschikt aan wat haar fantasie haar te bieden heeft. Ze brengt graag tijd alleen door, denkend aan de dingen die nog ongeschreven in haar hoofd schuilen.Schrijven doet ze het liefst thuis, op een rustig plekje en in gezelschap van haar kat Toulouse. Thuis vind je haar lezend, schrijvend of achter de piano.Ze houdt van Midden-Aarde, chocolade, de geur van boeken, oude dingen, het geluid van regen, bibliotheken, notitieboeken en katten.Naast schrijven maakt Emmelie ook lid uit van de band Solitude Within en werkt ze part-time in Brussel op een advocatenkantoor. Deze jongedame heeft veel in haar mars!Haar Fantasy Young Adult-debuut ‘Het Hart van de Adelaar’ verschijnt in het voorjaar van 2020 bij Hamley Books. Binnenkort hoor je er uiteraard nog veel meer over! Meer info over Emmelie vind je hier : https://hamleybooks.be/emmelie-arents/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten