fbpx

Welkom Belinda!

Hamley Books is heel blij om de samenwerking met thrillerauteur Belinda Aebi te mogen aankondigen!

Voor thrillerlezers hoeft deze naam wellicht geen verdere uitleg. Belinda is al jaren een gevestigde naam in het schrijverslandschap, met succesvolle boeken zoals Comeback, Ademnood, Troebel Water en nog vele anderen op haar palmares.

Belinda Aebi woont met haar man in Temse aan de oever van de Schelde. Het water en de stilte inspireren haar. Ze werkte bijna dertig jaar in de commerciële sector en kreeg de schrijfmicrobe te pakken tijdens het werken aan de biografie van haar vader.

Het liefst van al geniet Belinda van alleen zijn en duikt ze weg in haar eigen wereldje, haar schrijfcocon, waarin personages met problemen worstelen, er conflicten ontstaan en uit de hand gelopen emoties rare dingen met een mens doen. Haar drie kinderen en vijf kleinkinderen zijn het allerbelangrijkst en zitten verankerd in haar hart.

In 2010 verscheen Belinda’s eerste misdaadroman. Momenteel werkt ze aan nummer twaalf die in het voorjaar van 2020 bij Hamley Books zal verschijnen met als titel ‘Het Dorp.’

Meer info en een uitgebreide biografie vind je terug op www.hamleybooks.be/belinda-aebi. Welkom, Belinda!

Belinda Aebi - Hamley Books
Foto met dank aan Katty De Bruyn

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten