fbpx

Tijdelijke stop manuscripten en auteurs

Beste lezer,

We delen bij deze graag een praktische en ook fijne mededeling.

Zij die ons al enige tijd volgen, hebben ongetwijfeld onze groei in het afgelopen jaar gevolgd. Vooral dankzij onze warme en sterke samenwerking met Lannoo zijn we met grote sprongen vooruitgegaan. In het afgelopen jaar hebben we het geluk gehad om geweldige auteurs te mogen verwelkomen in ons Hamley-nest, die elk hun eigen schrijversidentiteit, kwaliteiten en kracht hebben.

Hamley’s grootste droom is om een warme thuis te creëren voor deze auteurs, met coaching, begeleiding, ondersteuning, gekoppeld aan mooi afgewerkte boeken waar we fier op mogen zijn. Ook een langetermijnsrelatie met onze auteurs vinden we erg belangrijk, gekoppeld aan een out-of-the-box mentaliteit die ervoor zorgt dat ze wel eens andere verhalen gaan schrijven dan ze normaal gezien zouden doen.

We hebben het afgelopen jaar reeds veel auteurs mogen voorstellen aan jullie en er zullen in het najaar nog namen volgen van mensen die heel veel geduld moeten uitoefenen (hun boeken komen er in 2021 aan) En that’s it! Want Hamley Books is en blijft een familieonderneming waar de uitgever en auteurs nauw samenwerken. Ondanks onze groei, blijven we dus een beperkt aantal boeken per jaar uitbrengen, met de auteurs die hun weg nu naar ons hebben gevonden.

Met andere woorden: gisteren hebben we officieel aan onze auteurs aangekondigd dat we een stop inlassen wat betreft het aanvaarden van nieuwe auteurs & nieuwe manuscripten. Ons volledig aanbod ligt vast tot einde 2021. 

We willen bij deze nog eens heel graag onze auteurs nog eens extra in het zonnetje te zetten en hen bedanken voor het vertrouwen dat zij aan Hamley Books hebben geschonken. Een extra dank aan uitgeverij Lannoo en aan jullie, de lezer, om ons zo hard te steunen. Want zonder jullie zou dit niet mogelijk geweest zijn,

Met vriendelijke groeten,

Sandra & Cathy, Hamley Books

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten