fbpx

Fenneke Zwaaneveld – Stille Duisternis

Stille duisternis - Fenneke zwaaneveld

Release!

Fenneke debuteert bij Uitgeverij Hamley Books met Stille Duisternis, een knappe YA.

Een mysterieus wolkendek verschijnt aan de hemel en hult de wereld in duisternis. De mensen in Vera’s omgeving beginnen zich anders te gedragen. Nog even kan Vera genieten van dat wat ze het liefste doet: schilderen, het liefst bloemen. Maar die verwelken en de kleuren verdwijnen. En buiten dreigt gevaar.

De veranderingen in Vera’s familie en vriendengroep eisen al haar aandacht op. Thuis lopen de dingen uit de hand, de wanhoop komt steeds dichterbij. En dan verschijnt de schim. Is er nog een weg terug naar het licht?

Wil je Fennekes boek graag hebben? Kies dan tussen de Release versie of de Deluxe editie. Voor meer informatie, kijk op onze shop.