fbpx

Aloka Liefrink

 THRILLER AUTEUR

Aloka Liefrink werd in 1979 geboren in Kerala, een deelstaat in het zuidwesten van India. Na negen maanden weeshuis werd ze geadopteerd en kwam naar Europa.
Ze groeide op in België waar haar Nederlandse adoptievader Jos Liefrink hoofdredacteur, vertaler en auteur was bij de Standaard Uitgeverij.

Aloka debuteerde in 2010 succesvol met verweesd, een sterk autobiografisch getinte roman. Ze beschrijft hierin haar adoptieverhaal en ontwrichte jeugd. 
Daarna schreef ze psychologische thrillers.
In 2014 kwam de bestseller onderhuids op de markt: een gezamenlijk project met wijlen Luc Deflo. Daarna besloot ze om weer solo te gaan met De Voyeur.
Haar romans worden door de pers en haar schare fans omschreven als ‘indringende, ijzingwekkende thrillers’. Haar boeken worden op recensiesites warm onthaald.

In 2009 rondde ze haar bijkomende studie als ‘life coach’ succesvol af.
Na haar overstap van Vlaanderen naar Nederland herstartte ze haar praktijk als life coach. Aloka woont en werkt nu in het Betuwse Tiel.

Haar achtste boek Solovlucht is een psychologische roman met autobiografische invloeden, die gezien kan worden als het vervolg op Verweesd, maar ook losstaand kan gelezen worden.

Hamley Books brengt een nieuwe versie uit van Solovlucht. Het boek komt uit in een nieuw jasje. Daarnaast werkt Aloka ook aan een nieuwe spannende psychologische roman met autobiografische elementen. Haar nieuwe werk wordt in 2021 verwacht.

aloka
Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten