fbpx

Onze Hamley-auteurs

Sandra J Paul

Sandra J. Paul

Spannende boeken/Jeugd
Sandra J. Paul is jeugd- en thrillerauteur, gekend voor thrillers Kwijt en Azerty, en haar succesvolle jeugdthriller De Duistere School.

Pat Craenbroek

Spannende boeken
Pat Craenbroek maakte furore met haar debuut Uitgebroed. In augustus 2020 pakt ze uit met naar tweede thriller Uitgekookt.

Belinda Aebi

Spannende boeken
Belinda Aebi is al jaren succesvol thrillerauteur van succesvolle titels zoals 'Het Dorp'.

Nina Verheij

Spannende boeken
Nina Verheij debuteerde in 2019 met het spannende 'Fatale Keuzes'. In oktober 2020 verschijnt de opvolger 'Geheugenspel'.

Barbara De Smedt

Spannende boeken
Barbara De Smedt debuteert als thrillerauteur met 'Alleen'. Zij is ook de "B" van J.B. Ocean.
Jean-Paul Dullers Hamley Books

Jean-Paul Dullers

Spannende boeken
Jean-Paul Dullers spannende boek 'De Zaak Tom' verschijnt in september 2020.

Aloka Liefrink

Spannende boeken
Aloka Liefrink is auteur van verschillende succesvolle boeken. 'Solovlucht' verschijnt in september 2020.

Esther Boek

Psychologische romans
Esther Boek is de succesvolle auteur achter prachtige romans zoals De Perfecte Moeder en Het Leven Dat Ik Kende.

J.B. Ocean

Romans
Joke & Barbara (J.B. Ocean) debuteerden in 2019 met het ontroerende 'Blauw', waarvan in februari een herwerking verschijnt.
Filip Bastien

Filip Bastien

Romans
Flip Bastien debuteerde met het geweldig ontroerende Winteruren, dat in februari 2020 uitgekomen is.

Joanne Carlton

Young Adult
Joanne Carlton is het Engelstalige alter ego van Sandra J. Paul en auteur van de emotionele boeken 'Hart-Slag', 'Stof' en 'Hell City.'

Lara Reims

Young Adult
Lara debuteerde met het spannende 'Upgrade', dat genomineerd werd voor debuutprijs Jonge Jury. Haar opvolgers 'Black-Out' en 'Home' zijn al even succesvol.

Rani De Vadder

Young Adult
Rani De Vadder bouwde een enome fanbase op dankzij Wattpad. Haar debuut 'Toxine' verschijnt in februari 2020.

Emmelie Arents

Young Adult
Emmelie Arents, naast auteur ook geweldige zangeres, debuteert in mei 2020 met haar geweldig spannende fantasy-boek 'Het Hart van de Adelaar'.

Mel Hartman

Young Adult
Mel Hartman heeft al een aantal boeken geschreven en uitgebracht. Na een pauze van een aantal jaar verschijnt haar Urban Fantasy 'Als Doden Dromen' bij Hamley Books.
Valentijn Ringelberg

Valentijn Ringelberg

Young Adult
Valentijn Ringelberg staat gekend om zijn vlogs en blogs. Hij debuteert in het najaar van 2020 met zijn emotionele, spannende fantasy-debuut 'Voorbij het Wederwoud'.

Luna Van Roosen

Young Adult
Luna Van Roosen debuteerde in september 2019 met het zeer succesvolle 'Day Dreamer', dat opgevolgd werd door 'Night Thinker'. In 2021 verschijnt haar derde boek.
Latoya Morris - HamleyBooks

Latoya Morris

Young Adult/Fantasy
Latoya schreef en publiceerde al boeken onder de naam 'Latoya Moirea'. Met 'Gebroken Adem' maakte zij haar Hamley-debuut. In januari 2021 verschijnt 'Daigho'.

Petra Doom

Young Adult/Fantasy
Petra Doom is bekend van de spannende fantasy 'Overstekers'-reeks, eerder verschenen bij Lannoo. Het derde en laatste deel 'Koninklijke Magie' verschijnt in januari 2021, net als haar eerste Young Adult.

Fenneke Zwaaneveld

Young Adult
Fenneke Zwaaneveld debuteert in het najaar van 2020 met haar bijzonder ontroerende Young Adult 'Stille Duisternis'.

R. Wade

Young Adult
Ria Maes en Aron Wade zijn een succesvol auteursduo dat al een aantal spannende boeken geschreven heeft onder de naam Maes & Wade. Met 'De Internauten' debuteren zij in het najaar van 2020.

Monica Haak

Young Adult
Monica Haak is blogger en recensente. Zij debuteert in het najaar van 2020 met het pakkende 'Voor verdriet heeft niemand tijd'.

Seren J. Smedt

Young Adult
Het jonge talent Seren J. Smedt schreef en publiceerde haar eerste boek op haar twaalfde. Haar tweede boek 'Kartonnen sterren' verschijnt in het najaar van 2020.

Jen Minkman

Young Adult
Jen Minkman is een gekend Young Adult-auteur die graag fantasy en mythologie schrijft. Haar debuut bij Hamley Books, 'Mijn hart van IJs' verschijnt in het najaar van 2020.

Amina Laffet

Young Adult
Amina Laffet is een talentvolle jonge auteur uit het Antwerpse. Zij debuurt in het najaar van 2020 met het pakkende en spannende 'Zwarte Vijvers'.

Lotte van den Noort

Young Adult
Lotte van den Noort publiceerde al enige jaren haar boeken in eigen beheer, voor ze haar nieuwe manuscript 'Unsinkable' naar Hamley Books stuurde. 'Unsinkable' en een remake van haar vorige boek 'Unwritable' verschijnen simultaan in het voorjaar van 2021.

Ina De Man

Jeugd
Ina De Man schrijft al verhalen voor zolang ze zich kan herinneren. Haar debuut 'Ravenburcht' schreef ze in een eerste ruwe versie vijfentwintig jaar geleden, en komt nu in een modern jasje uit bij Hamley Books in het najaar van 2020.
Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten