Solovlucht - Aloka liefrink

Solovlucht - Aloka Liefrink

Herwerkte versie 2020.

Savarana Termeer heeft een zwaar adoptieverleden achter de rug, wat haar erg kwetsbaar maakt. Wanneer ze na mishandeling door haar vriend voor dood geslagen wordt achtergelaten, spoken de fatale keuzes die haar op dit punt brachten, door haar hoofd.

Voor ze haar huidige vriend Gunter ontmoette, was ze gelukkig en succesvol, na een leven vol geweld. Haar laatste partnerkeuze lijkt haar nu fataal te worden.

Kan ze het tij nog doen keren, of is het al te laat?

ISBN:9789463967297 – NUR: 300/330
Aantal pagina’s: 380
Publicatiedatum: September 2020

Recensies

Hanneke Tinor-Centi

Hebban.nl
aug 9, 2020

Liefrink heeft zichzelf overigens met dit boek overtroffen qua schrijfstijl. Die is van een hoger niveau dan haar vorige boeken en dat zegt weinig over haar eerdere werk, maar des te meer over Solovlucht. De constructie is meer dan in orde, de karakterisering van haar personages (niet alleen die van Savaranna) zijn van hoog niveau en haar taalbeleving is goed.  Kortom, Solovlucht is een beklijvende psychologische roman en het lezen meer dan waard.

Lobke

aug 9, 2020

Aloka wordt vaak beschreven als een auteur die pageturners schrijft. Ook in Solovlucht bewijst ze die kwaliteit. Meer dan ooit zelfs! Je wil bij elke pagina weten welke pittige uitdaging Savarana op haar pad tegenkomt. En dat is aardig wat!
Het boek werd geponeerd als psychologische roman, maar het thrillergehalte ontbreekt zeker niet in Solovlucht. Een musthave! Ik wacht op je volgende boek, Aloka.

Booktrailer

Wie is Aloka?

Aloka Liefrink werd in 1979 geboren in Kerala, een deelstaat in het zuidwesten van India. Na negen maanden weeshuis werd ze geadopteerd en kwam naar Europa. Ze groeide op in België waar haar Nederlandse adoptievader Jos Liefrink hoofdredacteur, vertaler en auteur was bij de Standaard Uitgeverij.

Aloka_Liefrink_Hamley_Books

Blogtour deelname

Dit boek wordt door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers.

Blogtour Solovlucht Aloka Liefrink - HamleyBooks

Ontdek nog meer Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!