Karonnen sterren -Seren j Smedts

Kartonnen Sterren - Seren J. Smedts

Bij de terugkeer van Livs vader uit Amerika wordt haar leven volledig omgegooid. Hij is immers niet langer meer de man waar ze altijd naar opkeek, waardoor hun vader-dochter relatie compleet de mist in gaat.

Een normaal onbezorgd tienerleven lijkt niet voor haar bestemd te zijn, tot ze Jasper ontmoet. Jasper, die haar hart op korte tijd verovert. Hij laat haar wegdromen onder een hemel van sterren.

Maar niet alle sterren schitteren als kristal. Sommigen zijn zo hard als karton.

ISBN:9789463967471 – NUR 285
Aantal pagina’s: 380
Publicatiedatum: oktober 2020

Recensies

Tessa Vandepoel

tessa_vandepoel@hotmail.com
dec 6, 2020

Dit was zo’n realistisch en herkenbaar verhaal, een echte emotionele rollercoaster. Het liet me achter met een hart gebroken in duizend stukjes.
Het kaart heel wat belangrijke onderwerpen aan zoals groepsdruk, vriendschap, liefde, rouw… maar blijft toch luchtig.
Er was één scene waarbij ik 100% zou hebben gehuild als hij net iets gedetailleerder en langer zou zijn geweest. Ik heb enorm genoten van dit boek en ik weet heel zeker dat veel lezers zichzelf gaan herkennen in het hoofdpersonage. Van mij krijgt hij 4,5 sterren!

Soraya (Soraya's bookshelf)

dec 6, 2020

Toen ik Kartonnen sterren in handen kreeg had ik direct zin om erin te beginnen. De prachtige cover trok direct mijn aandacht en ik kreeg er gelijk een cozy feeling bij. Ik begon daarom ook vrij snel met het lezen van dit boek en las het boek binnen 24 uur uit. De vlotte schrijfstijl en de korte hoofdstukken zorgde ervoor dat ik bleef doorlezen.

Booktrailer

Wie is Seren?

Seren J. Smedts is een jonge, dromerige auteur gevestigd in hartje Puurs.  Met haar prille leeftijd is ze meteen ook de benjamin van Hamley Books. Vanaf haar tien jaar vond ze haar plekje in het schrijven. Van dagboeken tot poëzie, tot een eerste novelle. 

Seren_J_Smedts_Hamley_Books

Blogtour deelname

Dit boek wordt door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers.

Blogtour - Kartonnen sterren - Seren j smedts - Hamley Books

Ontdek nog meer Young Adult Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!