fbpx

Day Dreamer - Luna Van Roosen

Derde prijs Young Adult van het jaar - Thrillers & More

Dit is mijn verhaal, mijn eigen sprookjesachtige vertelling over een droomprins die verliefd wordt op een draak van een stiefzus. Een verhaal dat zo verkeerd loopt dat geen enkele pen ter wereld in staat is om het te herschrijven.”

Lora’s aankomst stond niet in de sterren geschreven.  Maar toch staat ze op een nacht aan de kasteelpoort met haar hond Henry die haar daarheen heeft geleid.
Het kasteel herbergt een geheim dat iedereen in zijn grip houdt. Zal haar komst alles doen veranderen?

ISBN 9789082986396 - NUR 280/285
Young Adult, mysterie, sprookje, vriendschap, spanning

Lees ook het tweede en laatste deel!

“Dit is mijn verhaal, mijn eigen sprookjesachtige vertelling over een droomprins en een kasteel vol familiegeheimen. Een verhaal dat zo verkeerd loopt dat het mijn leven in groot gevaar brengt.”

Lora’s aankomst in het kasteel stond niet in de sterren geschreven. Toch ontrafelt ze onder de sterrenhemel beetje bij beetje Bobby’s familiegeheimen.

Elke nacht werpt de maan nieuw licht op Bobby’s verhaal. Lora wil zijn waarheid ontdekken, maar bij elke ontdekking komt ook haar eigen veiligheid verder in het gedrang.

Is zij in staat om eindelijk rozen te doen bloeien? Of zal ze nooit ontdekken welke rol voor haar is weggelegd in dit sprookje?

Andere Young Adult

Chinouk@chinoukthijssen
Read More
Een sprookjesachtig avontuur.
Lara@larareims
Read More
"Een magisch verhaal dat je doet wegdromen over een bijzondere wereld. Plots krijgt de term ‘rozengeur en maneschijn’ een andere betekenis."
Sandra@sandra
Read More
Een bijzonder mooi verhaal geschreven door een bijzonder talent.
Previous
Next
Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten