fbpx

Filip Bastien

ROMAN AUTEUR

Filip Bastien (Eeklo, 1962) woont met zijn vrouw Annie in Werchter. In het dagelijks leven is hij systeembeheerder, daarnaast schrijft hij ook boeken.

De titel van zijn debuut, ‘Winteruren’ kan je mogelijk bekend in de oren klinken. Logisch, want Filip heeft dit verhaal in eigen beheer uitgebracht in 2018, waarna het meteen warm werd ontvangen door vele lezers.

Winteruren werd genomineerd als ‘beste boek 2018’, zowel voor de jury als voor het publiek, voor de Indie Awards – de prijs voor onafhankelijke uitgevers. Het boek won de juryprijs van het meest memorabele hoofdpersonage 2018, meteen ook de eerste Indie Award voor een Vlaming.

Deze prijs betekent veel voor Filip, die zich voor zijn boek liet inspireren door zijn grootvader, Richard Van Waeyenberghe, die in werkelijkheid helaas op jonge leeftijd stierf en een zwaar leven achter de rug had.

Toen Filip Hamley Books contacteerde en we de kans kregen dit bijzonder mooie boek te lezen, wisten we dat Winteruren perfect paste binnen ons aanbod. Het boek komt in het voorjaar van 2020 uit in een volledig nieuw jasje, met nog een aantal extra scènes. Een extra bijzonderheid is dat er ook authentieke foto’s verwerkt werden in het binnenwerk.

Momenteel werkt Filip aan een kinderboekenreeks, een thriller en een komische oorlogsroman.

Filip-Bastien-Hamley-Books.jpg

Filips boek

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten