Aloka Liefrink

Creatieve doorzetter

Maak kennis met

Aloka Liefrink

Auteur Spannende Boeken

Aloka Liefrink werd in 1979 geboren in Kerala, een deelstaat in het zuidwesten van India. Na negen maanden weeshuis werd ze geadopteerd en kwam naar Europa.
Ze groeide op in België waar haar Nederlandse adoptievader Jos Liefrink hoofdredacteur, vertaler en auteur was bij de Standaard Uitgeverij.

Aloka debuteerde in 2010 succesvol met verweesd, een sterk autobiografisch getinte roman. Ze beschrijft hierin haar adoptieverhaal en ontwrichte jeugd. 
Daarna schreef ze psychologische thrillers.
In 2014 kwam de bestseller onderhuids op de markt: een gezamenlijk project met wijlen Luc Deflo. Daarna besloot ze om weer solo te gaan met De Voyeur.
Haar romans worden door de pers en haar schare fans omschreven als ‘indringende, ijzingwekkende thrillers’. Haar boeken worden op recensiesites warm onthaald. 

In 2009 rondde ze haar bijkomende studie als ‘life coach’ succesvol af.
Na haar overstap van Vlaanderen naar Nederland herstartte ze haar praktijk als life coach. Aloka woont en werkt nu in het Betuwse Tiel.

Haar achtste boek Solovlucht is een psychologische roman met autobiografische invloeden, die gezien kan worden als het vervolg op Verweesd, maar ook losstaand kan gelezen worden.

Aloka's boek

Solovlucht

Wanneer de 28-jarige Savarana Termeer, voor dood geslagen, op de badkamervloer ligt, probeert ze te achterhalen wat haar bezield heeft om deze bizarre relatiekeuze te maken. Voor ze Gunter Lindemans ontmoette leidde ze voor het eerst, na veel zware beproevingen, een succesvol en zelfstandig leven als teammanager voor een multinational. Wordt haar dit nu fataal?
Solovlucht - Aloka liefrink

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Aloka’s boek. Wil je er ook graag een indienen? Dat kan via deze link. Wie weet verschijnt je recensie dan wel binnenkort op onze website!

Aloka achter de schermen

Vrije tijd? Koken en dansen. De perfecte plek om te lezen? Zee, natuur: overal behalve thuis. Ik heb niet per se één lievelingsboek, ik kan veel thrillerauteurs waarderen waaronder Alex Michaelides en Paula Hawkins.

Aloka Duitsland schrijvend - Aloka Liefrink

Ontdek nog meer auteurs van Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books- auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!