Jean-Paul Dullers

Gezonde, nieuwsgierige laatbloeier 

Maak kennis met

Jean-Paul Dullers

Auteur Spannende Boeken

Jean-Paul Dullers (64) is een Vlaming met Limburgse roots. Hij is germanist en woont in Branst, een dorp in Klein-Brabant dat lééft, waar hij onder meer voetbaltrainer is van de G-ploeg, en vrijwilliger bij huize De Steiger en De Schakel. Hij geeft ook taallessen in enkele basisscholen. Hij houdt van sporten en heeft in een vorig leven gevoetbald en onder meer vijf marathons gelopen.

Hij schreef inmiddels reeds drie romans, ‘Een Vlucht Vooruit’, ‘Hondenleven!’ Zijn derde boek ‘De Zaak Tom’, verschijnt in 2020 bij uitgeverij Hamley Books, de eerste in een reeks met de rechercheurs Coppens en Vercauteren, een sympathiek duo boezemvrienden, wat van ‘De Zaak Tom’ een unieke samenstelling van een roman en een spannend boek maakt.

Jean-Paul schrijft graag met humor over liefdes, vriendschappen en mensen met een twist. Hij schrijft verhalen over emoties, klein menselijkheid en over de Vlaamse aard van zijn hoofdfiguren. Of hij beschrijft hoe in ieder mens een potentiële moordenaar of misdadiger schuilt.

Hij schrijft graag boeken voor mensen die niet graag lezen. Hij houdt het daarom lichtvoetig, in een vlot leesbare stijl, met zorgvuldige woordkeuze. Zijn grote droom is een boek vertaald te zien in het Frans of het Engels.

Boek van Jean-Paul om uit te kiezen

De Zaak Tom

Een jongen met Down syndroom wordt voor dood achtergelaten in de manège waar hij werkt. De Genkse rechercheurs Coppens & Vercauteren worden op de zaak gezet.
De zaak Tom - Jean Paul Dullers

Wat lezers zeggen

Hier komen binnenkort recensies van Jean-Pauls werk. Wil je er ook graag een indienen? Dat kan via deze link. Wie weet verschijnt je recensie dan wel binnenkort op onze website!

Jean-Paul achter de schermen

In mijn vrije tijd schrijf en lees ik veel, ik speel met de kinderen en rijd graag uit met mijn moto. Het beste boek is voor mij Honderd Jaar Eenzaamheid van Marquez. We zijn zijn spoor gaan volgen in Colombia en op de foto hiernaast staan we in de crypte, die hij beschrijft in zijn boek.

IMG_0042 - Jean-Paul Dullers

Ontdek nog meer auteurs van Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!