fbpx

Pat Craenbroek

THRILLERAUTEUR

Pat Craenbroek hoeft geen introductie meer. Deze talentvolle auteur bracht in juni 2018 haar debuut Uitgebroed uit in paperbackvorm. Daarna ging het enkel maar in stijgende lijn.
Pat Craenbroek wist met haar origineel, beklijvend debuut de thrillerwereld te veroveren. Ze ontving enkel positieve recensies en werd maar liefst vijf keer genomineerd voor een prijs (Lang Zullen We Lezen, Thrillers and More, Thrillzone, Vrouwenthrillers en de Indie-Award voor beste debuut).
Onder de auteursnaam Pat Craenbroek schuilt een arts die er een carrière in de gerechtelijke geneeskunde en nadien in het zakenleven opzitten heeft. Opgeleid door Prof. Herman Van de Voorde, een icoon van de forensische geneeskunde, is zij betrokken geweest bij heel wat moord- en daaropvolgende assisenzaken.
Het ‘afstappen’ bij de ‘plaats delict’, de lijkschouwingen, het zoeken naar de waarheid, het opgeroepen worden als expert in assisenzaken: het is een deel van haar dagelijks leven geweest. Haar kennis over leven en dood vertaalde zich in Uitgebroed.

Pat Craenbroek woont in Vlaanderen, maar heeft tijdens haar jeugd heel wat tijd in het buitenland doorgebracht. Dit vertaalt zich in een uitermate realistische beschrijving van locaties en de omgeving, wat voor heel wat lezers een punt van herkenning kan vormen.
Uitgebroed is een opmerkelijk debuut en staat garant voor spanning, onverwachte wendingen en een intrigerende plot, een debuut dat veelbelovend is voor de toekomst.

Lees reviews

Pats boeken

Uitgebroed – Paperback

Uitgebroed – e-book

Waar vind je Pats boeken?

Standaard Boekhandel

In alle winkels van Standaard Boekhandel en op hun website.

(Online) Boekhandels in Vlaanderen en Nederland

(al dan niet op bestelling). Zoek bij de boekhandel van je keuze naar Pats boeken.

Bol.com

Bij bol.com

Op de website van Pat

Rechtstreeks bij Pat Craenbroek bestellen kan ook, u krijgt dan een boek toegestuurd mét persoonlijke boodschap.

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten