fbpx

seren j. smedts

 YOUNG ADULT AUTEUR

Seren J. Smedts is een jonge, dromerige auteur gevestigd in hartje Puurs.  Met haar prille leeftijd is ze meteen ook de benjamin van Hamley Books.

Vanaf haar tien jaar vond ze haar plekje in het schrijven. Van dagboeken tot poëzie, tot een eerste novelle. ‘Het laatste wat ik zag’, bracht ze op haar twaalf jaar uit. ‘Het laatste wat ik zag’ is een pakkend verhaal over een jong meisje dat haar overleden beste vriendin niet kan loslaten.

 Sindsdien stonden Serens gedachten niet stil. Schrijven is een onmisbaar deel van haar leven geworden.

Met de steun van een fantastisch team bestaande uit haar familie, haar trouwe viervoeter, haar kat en haar vele vrienden, besloot ze een uitgeverij te zoeken. Zo kwam ze in contact met Hamley Books, die haar eerste Young Adult uit zal brengen. ‘Kartonnen Sterren’ verschijnt in het najaar van 2020.

Naast het schrijven is Seren in haar vrije tijd te vinden achter haar piano. Samen met schrijven maakt muziek haar tot wie ze is.

Verder is deze auteur verliefd op sterren. Haar naam, Seren, betekent Ster in het oud-Keltisch, waardoor ze altijd een band voelde met deze mysterieuze lichtjes in de ruimte. Dit speelde natuurlijk ook een rol in de titelkeuze van haar eerste Young Adult-roman.

Processed with VSCO with  preset
Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten