fbpx

De Vergeten Tuin – Sandra J. Paul

De Vergeten Tuin - Sandra J. Paul - Hamley Books

Persbericht!

Met ‘De Vergeten Tuin’ breit Sandra J. Paul een derde deel aan haar verhalenreeks over Colette Zwart en haar broer Bertus. Vlieg terug naar het jaar 1621 en ontdek haar geschiedenis


Het jaar 1621.

De moeder van de twaalfjarige Colette Zwart wordt op de brandstapel gezet. Colette zweert dat ze wraak zal nemen op de kasteelheer die haar dit heeft aangedaan, maar die kans krijgt ze niet. Ze wordt samen met haar broer Bertus meegenomen door de mysterieuze Maximiliaan.

Hij brengt hen naar zijn burcht, ver weg van hun dorp. Daar ontdekken ze wat hun moeder al die jaren voor hen heeft verborgen gehouden, en wie ze in werkelijkheid is. Om haar moeder terug te krijgen, moet Colette gebruik maken van duistere magie.

Maar dan vindt ze een lang vergeten tuin, met daarin een mysterieuze bron, die toegang geeft tot het eeuwige leven…

ISBN: 9789463967716 – NUR: 280/283

Aantal pagina’s
: 240
Verschijnt: februari 2021