fbpx

De Hamley Books-tijdlijn

Geboortedatum: 15 september 2019

Trotse ouders: Sandra Vets – Cathy Carlier

Trotse meter: Hamley, de zwarte kat

Sales, marketing & distributie: 

Lannoo Uitgeverij (België en Nederland)

September  2018: verschijning eerste boek Hart-Slag (Joanne Carlton)

 

Voorjaar 2019: verschijning van De Perfecte Moeder (Esther Boek),  De Duistere School (Sandra J. Paul), Upgrade (Lara Reims)

Zomer 2019: samenwerking met Lannoo uitgeverij rond sales, marketing en distributie van het Hamley fonds.

Najaar 2019: verschijning van Stof (Joanne Carlton), Kwijt (Sandra J. Paul), Fatale Keuzes (Nina Verheij), Black-Out (Lara Reims), Het Leven Dat Ik Kende (Esther Boek) en de remake van Azerty (Sandra J. Paul). Daarnaast verscheen ook de Thuisloos-verhalenbundel.

Voorjaar 2020: Hamley Books brengt negen titels uit in vier verschillende genres en profileert zich steeds meer als een gevarieerd fictie-uitgeverij.

Zomer 2020: Hamley Books plant tien titels. 

Najaar 2020: To be continued …!

Meer over onze werkwijze

Hamley Books

Hamley Books focust zich op zijn auteurs en hun passie voor het woord, die wij graag delen met onze lezers, door elk verhaal met de nodige liefde, hart en ziel op de buitenwereld los te laten. Elk boek wordt zorgvuldig afgewerkt, elke auteur wordt gecoacht en begeleid vanaf het prille begin, tot lang nadat het boek in de rekken ligt. Wij brengen bewust een beperkt aantal boeken uit om deze persoonlijke touch te kunnen blijven garanderen.

Hamley Books specialiseert zich in fictie, van thrillers en (spannende) romans met een eigenzinnig karakter, tot ontroerende, spannende of fantasierijke Young Adult, en spannende jeugdthrillers vanaf negen jaar.

Onze boeken zijn terug te vinden in verschillende winkels, winkelketens, onafhankelijke boekhandels en online shops in België en Nederland.

Ons logo en onze naam werden geïnspireerd door onze zwarte kat Hamley, want zeg nu zelf: wat is er leuker dan een goed boek lezen in het gezelschap van je huisdier?

Wil je meer weten over ons, of denk je dat je een manuscript hebt geschreven dat bij ons past? Neem dan contact met ons en vertel ons wie je bent. Je weet binnen de maand of je boek bij ons fonds past.

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten