fbpx

Cats & Books - de perfecte combinatie

Hamley Books

De naam Hamley Books werd niet zomaar gekozen. En onze zwarte kat is ook eigen aan wie wij zijn. Hamley is onze eigen zwarte kat en books, ja, daar leven we voor.

Wij zijn Sandra en Cathy en wij hebben Hamley opgericht omdat we onze passie voor boeken wilden delen met auteurs en lezers.  We begonnen officieel aan ons verhaal in het najaar van 2018, en vandaag zijn we een hecht team dat bestaat uit een aantal auteurs die evenveel passie hebben voor hun werk, als wij voor dat van hen.

Elk Hamley-boek heeft een typische zorgvuldige afwerking. Elke auteur wordt gecoacht en begeleid vanaf het prille begin, tot lang nadat het boek in de rekken ligt. Wij brengen bewust een beperkt aantal boeken uit om deze persoonlijke touch te kunnen blijven garanderen.

Hamley Books specialiseert zich in spannende boeken, ontroerende, spannende of fantasierijke Young Adult, en spannende jeugdthrillers (9+). Alle andere genres vind je hier niet terug, ook een bewuste keuze.

Onze boeken kan je in alle boekhandels in België en Nederland aantreffen, en uiteraard ook via online boekhandels. Paperback, hardcover, e-book of luisterboek, het kan allemaal.

Onze volledige distributie verloopt via onze partner, Uitgeverij Lannoo.

Vragen? Neem gerust even contact met ons. Helaas nemen wij op dit moment geen manuscripten meer aan. 

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten