Hamley Family

Wij als Hamley, willen graag een warme community zijn, waarin onze leden zich goed voelen. En daarom nodigen we jou uit om lid te worden van onze Family.
Het lidmaatschap is helemaal GRATIS met heel wat voordelen.
Je krijgt als eerste de kans om kennis te maken met onze boeken, hebt toegang tot exclusieve edities van boeken en advanced reader copies.

Veder kan je punten sparen voor leuke merchandise en exclusieve goodies en korting op aankopen

Benieuwd ?

Schrijf je snel in !

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Sterkte-indicator
Je naam*
Je geboortedatum*
Welk type boek lees je graag*
In welke taal lees je graag*
In welk genre heb je interesse?*
Algemene voorwaarden

Nog meer weten?

HAMLEY BOOKS

Wij zijn Sandra en Cathy. Ondernemers en partners in crime. Wij hebben Hamley opgericht omdat we onze passie voor boeken wilden delen met auteurs en lezers.  We begonnen officieel aan ons verhaal in het najaar van 2018, en vandaag vormen we een hecht team met onze auteurs, die evenveel passie hebben voor hun werk, als wij voor dat van hen.

Elk Hamley-boek krijgt een zorgvuldige afwerking. Elke auteur wordt gecoacht en begeleid vanaf het prille begin, tot lang nadat het boek in de rekken ligt. Wij brengen bewust een beperkt aantal boeken per jaar uit om deze persoonlijke touch te kunnen garanderen.

Wij brengen spannende boeken, ontroerende, spannende of fantasierijke Young Adult, en spannende jeugdthrillers (9+) uit. Af en toe maken we een zijsprong naar romans en fantasy, maar dit is zeer beperkt.

Onze boeken kan je in alle boekhandels in België en Nederland aantreffen, en uiteraard ook via talrijke online kanalen. Paperback, hardcover, e-book of luisterboek, het kan allemaal.

Vragen? Neem gerust even contact met ons. Helaas nemen wij op dit moment geen manuscripten meer aan tot einde 2022.

Bereik ons via Facebook

Volg ons op sociale media en maak kans op leuke prijzen! Bovendien ontdek je als eerste onze evenementen en nieuwtjes.

Volg ons op Instagram

Wij houden van mooie foto's van onze mooie boeken, hopelijk jij ook! Volg ons op Instagram en wie weet win je wel eens een gadgetpakket!

Liever een mail sturen?

We lezen je graag. Heb je een vraag of wil je iets delen? Stuur ons gerust een mail. Hou er wel rekening mee dat we voorlopig geen manuscripten meer aanvaarden.

Nieuws, vers van de pers!

Onze gloednieuwe nieuwspagina op deze website zal regelmatig aangevuld worden met leuke berichten. Kom regelmatig eens kijken!