fbpx

Als Doden Spreken – Mel Hartman

Als doden dromen mel hartman

Persbericht!

Het tweede verhaal uit de ‘Doden’ reeks kwam in februari 2021 uit. Kon je geen genoeg krijgen van April en haar gecompliceerde leventje? Dan is hier deel II


Aprils leven is een rommeltje. Ze is gevlucht omdat ze haar gave niet onder controle heeft en bang is om haar vrienden te doden, en als ze de mensen van wie ze houdt niet wil verliezen, moet ze hen de waarheid over zichzelf vertellen.

Dan is er nog een journaliste, Annie Hemmings, die heeft ontdekt dat April geen mens is en dat wil ze met de hele wereld delen. Om meer bewijs te vinden, brengt Annie een vriendin van April in gevaar. April moet haar gave gebruiken om enkele moordenaars tegen te houden, maar dreigt zichzelf daardoor te verliezen.

Gelukkig krijgt ze deze keer ook hulp van enkele machtige vrienden, onder wie Sekhmet, de Godin van ziekte en verderf.

ISBN: 9789463967648 – NUR: 280/285

Aantal pagina’s: 380

Publicatiedatum: februari 2021