Wordt verwacht

Zet je deze alvast op je leeslijst?

Spannende boeken, Young Adult en Jeugdboeken. Voor elk wat wils!

Oktober 2020

Alleen

Julie, een zwangere vrouw, wordt ontvoerd en gevangen gezet in een kelder. Intussen zoekt iedereen naar haar. De klok tikt. Zullen ze haar tijdig vinden?

Ravenburcht

Kaat gaat op de manège van haar tante logeren. Tijdens een uitstap komt ze samen met haar nichtje terecht op een vervallen burcht. En daar vinden ze een lichaam.

November 2020

Geheugenspel

De verkeerde dader heeft vastgezeten voor de dood van je vader. Sinds Emily deze woorden te horen kreeg, wordt de jonge rechercheur achtervolgd door vragen. Waarom heeft de man die gevangenzat bekend en wie was daadwerkelijk de schutter?

Mijn Hart van IJs

Een eeuwenoude vloek teistert al sinds de middeleeuwen de Oostenrijkse vallei waar Magda woont. Als Magda's broertje Tobias spoorloos verdwijnt, gaat ze op zoek naar een manier om hem te redden.

Stille Duisternis

Een mysterieus wolkendek verschijnt aan de hemel en hult de wereld in duisternis. De mensen in Vera's omgeving beginnen zich anders te gedragen. Het gevaar loert in de duisternis.

Januari 2021

Daigho

Een jongen die het kind is van een gewone vrouw en een tovenaar, verandert in een wezen met vleugels.

Overstekers 3: Koninklijke Magie

Vijf jaar nadat Mirabel uit de magische wereld Aeterna is overgestoken heeft ze in de mensenwereld haar plekje gevonden. Als bemiddelaar voor andere Overstekers - wezens als faunen, waternimfen en ifrieten - sust ze conflicten waarbij hun bestaan aan het licht zou kunnen komen.

Februari 2021

De Vergeten Tuin

Het derde deel in de Kraaidorp-reeks.
De Vergeten Tuin - Sandra J. Paul - Hamley Books
HAMLEY BOOKS