Wordt verwacht

Zet je deze alvast op je leeslijst?

Spannende boeken, Young Adult en Jeugdboeken. Voor elk wat wils!

September 2020

Als Doden Dromen

April is een prettig gestoorde jonge vrouw die in een mortarium werkt. Alleen is ze niet van hier. Met haar stem kan ze de doden tot leven wekken. En dan gebeurt dit per ongeluk.

Levy en het Witte Wonderdoosje

Op een dag vindt de twaalfjarige Levy een doosje. Via dat doosje krijgt ze een uitnodiging om naar een plek te komen waar ze haar kunnen helpen om te gaan met haar leven.

De Zaak Tom

Een jongen met Down syndroom wordt voor dood achtergelaten in de manège waar hij werkt. De Genkse rechercheurs Coppens & Vercauteren worden op de zaak gezet.

Solovlucht

Savarana Termeer heeft een zwaar adoptieverleden achter de rug. Wanneer ze na mishandeling door haar vriend voor dood wordt achtergelaten, spoken de fatale keuzes die haar op dit punt brachten door haar hoofd.

Voor Verdriet heeft Niemand Tijd

Liv en Emerald hebben elk een groot verlies geleden. Ze worden de beste vriendinnen, wat hen beiden hoop geeft op een positieve toekomst. ot hun geheim hun vriendschap op proef stelt.

Voorbij het Wederwoud

Diep in het Wederwoud wonen de zussen Céli en Phaun. Op het moment dat de situatie uitzichtloos lijkt, wordt er plots een oplossing aangereikt. Maar daarvoor moet Phaun door het Wederwoud trekken.

Oktober 2020

Mijn Waarheid

Twee vrienden. Een bruid die sterft. Eén onbetrouwbare verteller. Wie geloof jij? De lezer kiest zelf welke versie hij of zij het eerst leest.

Alleen

Julie, een zwangere vrouw, wordt ontvoerd en gevangen gezet in een kelder. Intussen zoekt iedereen naar haar. De klok tikt. Zullen ze haar tijdig vinden?

Kartonnen Sterren

Wanneer Livs vader onverwachts terugkeert uit Amerika na jarenlange afwezigheid, wordt haar veilige wereldje overhoop gegooid. En dan leert ze een charmante jongen leren kennen.

Ravenburcht

Kaat gaat op de manège van haar tante logeren. Tijdens een uitstap komt ze samen met haar nichtje terecht op een vervallen burcht. En daar vinden ze een lichaam.

Zwarte Vijvers

Het geluid van een geweerschot echoot in Zwarte Vijvers, een beruchte gettobuurt. De dertienjarige Rashad wordt geraakt door een kogel die eigenlijk bedoeld was voor een bendelid. Hij heeft dringend hulp nodig, maar Zwarte Vijvers is recent uitgeroepen tot no-go zone.

November 2020

Geheugenspel

De verkeerde dader heeft vastgezeten voor de dood van je vader. Sinds Emily deze woorden te horen kreeg, wordt de jonge rechercheur achtervolgd door vragen. Waarom heeft de man die gevangenzat bekend en wie was daadwerkelijk de schutter?

Mijn Hart van IJs

Een eeuwenoude vloek teistert al sinds de middeleeuwen de Oostenrijkse vallei waar Magda woont. Als Magda's broertje Tobias spoorloos verdwijnt, gaat ze op zoek naar een manier om hem te redden.

Stille Duisternis

Een mysterieus wolkendek verschijnt aan de hemel en hult de wereld in duisternis. De mensen in Vera's omgeving beginnen zich anders te gedragen. Het gevaar loert in de duisternis.

Januari 2021

Daigho

Een jongen die het kind is van een gewone vrouw en een tovenaar, verandert in een wezen met vleugels.

Overstekers 3: Koninklijke Magie

Vijf jaar nadat Mirabel uit de magische wereld Aeterna is overgestoken heeft ze in de mensenwereld haar plekje gevonden. Als bemiddelaar voor andere Overstekers - wezens als faunen, waternimfen en ifrieten - sust ze conflicten waarbij hun bestaan aan het licht zou kunnen komen.

Februari 2021

De Vergeten Tuin

Het derde deel in de Kraaidorp-reeks.
De Vergeten Tuin - Sandra J. Paul - Hamley Books
HAMLEY BOOKS