Wordt verwacht

Zet je deze alvast op je leeslijst?

Spannende boeken, Young Adult en Jeugdboeken. Voor elk wat wils!

Maart 2021

Koning van het Sintelwoud

De tweelingzussen Vasilisa en Morana wonen diep in het bos vlak bij de rand van het mysterieuze Sintelwoud. Morana is voorbestemd om op haar zeventiende verjaardag te trouwen met de koning van het Sintelwoud.

Mission One

Wat zou jij doen als je leven op een dag volledig op zijn kop zou staan? Je niet langer een gewone tiener was, maar de wereld moest redden? Ellen, Sam, Milly, Ricky, Joyce, Steve en Winston overkomt het.

In het Duister

Vijf vrienden brengen hun zomervakantie door in de Ardennen, waar een van hen een huis heeft geërfd. Steeds meer onverklaarbare, lugubere gebeurtenissen doen zich voor. Bovendien dreigt hun vriendschap door overspel uiteen te vallen.

De Legende van Musoro

In Momuto, wordt elke avond bij het kampvuur het verhaal van Lake Musoro verteld. De kinderen zijn bang voor het wezen in het meer, maar dan verdwijnt de jonge Lima.

Hij Die Niet Bestaat

Tegenwoordig staat Kojvo Khaan bekend als de Kinderdoder, maar hoe begon zijn verhaal? En waar heeft hij die verschrikkelijk wrede bijnaam aan te danken?

April 2021

Unsinkable

Katharina Thompson wil niets liever dan naar Amerika gaan om daar een toekomst op te bouwen met haar verloofde. Maar het lot van de Titanic gooit roet in het eten. De Titanic is gedoemd om te zinken. Gebaseerd op een van de grootste complottheorieën ter wereld.

De Woestijndief

Taran kan stelen als de beste. Wanneer zijn laatste diefstal eindigt in een drama, wordt zijn broer Amir gekozen om deel te nemen aan het Labyrint, een magisch spel waar criminelen strijden voor vrijheid. En daar heeft hij duistere magie voor nodig.

Verstoten

Lucy is een rustige, wat onzekere zestienjarige. Haar vader heeft zijn gezin verlaten toen Lucy drie jaar was en sindsdien woont ze samen met haar moeder, Carleen. Als ze de oudere Fraser ontmoet, steunt hij haar in haar zoektocht naar antwoorden over haar vader.

Onze Eerste Zomer Samen

Een psychologische, paranormale Young Adult thriller. Na een auto-ongeluk worden Mila en Daniel opgevangen door de mysterieuze Dominic, die hen naar zijn organisatie op een afgesloten domein brengt.

Mei 2021

Hamley is Jarig

Maak kennis met Hamley, het zwarte katje dat mensen verstaat. Samen met haar zusjes en haar moeder woont ze in een gezellig huis, en wordt ze vertroeteld door haar baasje Viola. Vanaf 7 jaar

De Nepvampier

Een hilarisch maar ook spannend verhaal over een wel heel bijzondere vampier die ziek wordt van bloed Vanaf 10 jaar

Geestenvanger

Een spannend jeugdboek over een wereld waar mythes werkelijkheid kunnen worden en kinderen verdwijnen op kamp Vanaf 12 jaar

Soldaat van het Noorden

Een beklemmend oorlogsavontuur dat zo realistisch verteld wordt, dat het je meevoert naar het hart van de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 12 jaar

Marlies

Tess is een energieke jonge vrouw die als een echte wervelwind door haar eigen leven raast. Na haar mislukte droom als steractrice komt ze als journaliste terecht op de redactie van het vrouwenblad Marlies.
Voor de liefhebbers van feelgood als de dagboeken van Sara Dit boek is deel 1 van een fijne reeks !
HAMLEY BOOKS