fbpx
Meteen naar de inhoud

Wordt verwacht

Zet je deze nieuwe boeken alvast op je leeslijst?

Spannende boeken, Young Adult en Jeugdboeken. We hebben nieuwe boeken voor alle lezers!

Dit verschijnt er voorjaar 2023 bij Hamley Books. 

Nieuwe boeken juni 2023

Nieuwe boeken april 2023

Verboden Toegang

Na het lezen van dit boek, kijk je nooit meer met dezelfde ogen naar een tuinhuisje - Urbain Decorte wordt na een brand dood aangetroffen in het tuinhuis van zijn volkstuintje. Het brandonderzoek wijst uit dat er kwaad opzet in het spel is. Hoofdrechercheur Stef Michiels zoekt met zijn team naar sporen om de brandstichters te vinden en wil meer te weten komen over het slachtoffer. Naarmate de speurders meer in zijn verleden graven, stuiten ze op extreme gebeurtenissen die erop wijzen dat hij niet de onschuldige man was die hij deed uitschijnen.
Verboden toegang belinda aebi-hamleybooks thriller

Hamley in de Magische Bibliotheek

Hamley wordt door haar baasje Betty meegenomen naar de plaatselijke bibliotheek. Daar maakt ze kennis met Odin, de zwarte bibliotheekkat. Net als Hamley kan Odin ook begrijpen wat mensen zeggen. Odin vertelt haar dat alle magische zwarte katten bij volle maan samenkomen in de bibliotheek. De volgende nacht gaat Hamley samen met haar moeder op pad, en ontdekt ze in de magische bibliotheek het goed verborgen geheim van alle zwarte katten.
Hamley in de magische bibliotheek hamleybooks sandra j paul jeugdboek

Unlikable

Victoriaans Londen, 1889 Jack the Ripper was pas het begin. Londen wordt momenteel geteisterd door een nieuwe, nog gruwelijkere ripper. Junior R laat lijken achter alsof het broodkruimels zijn en lijkt geen duidelijk motief te hebben voor zijn kwaadaardige bedoelingen. Eleonora Prime verhuist tijdelijk van haar geliefde Canterbury naar Kennington. Wanneer Eleonora onbewust oog in oog met Junior R komt te staan, beseft ze nog niet dat vanaf dat punt de bloeddorstige moordenaar alleen nog maar oog voor haar zal hebben.
Unlikable lotte van den noort hamley books young adult

Nieuwe boeken maart 2023

De Plicht

Een boeiende psychologische thriller van eigen bodem. Het geluk lacht Jef Dekker, een advocaat bij een klein kantoor, toe. Zijn vrouw Eva is zwanger van hun eerste kind en ze verhuizen naar hun droomhuis. Als Jef de strafzaak onderhanden krijgt van de nietsontziende crimineel Herman H. krijgt zijn leven een heel andere wending. De verkeerde keuzes van Jef resulteren in een dodelijk kat-en-muisspel dat het leven van zijn vrouw en pasgeboren dochter op het spel zet.
De plicht Karin Thomas hamleybooks thriller

De Gevaarlijke Strijd

Het spannende vervolg op “het Donkere Visioen”. Na haar avontuur met de Graaf probeert Rowin haar oude leven weer op te pakken. Alles wordt anders als er een man in een zwarte mantel opduikt. De wolven uit het eerste visioen blijken springlevend en het kerkhof komt opnieuw in gevaar. Ongewild wordt Rowin meegezogen in een gevaarlijke strijd om de macht, waarbij haar vrienden op het kerkhof lang niet zo veilig zijn als ze dacht.
De Gevaarlijke Strijd marjo de vroed hamleybooks jeugdboek

Nieuwe boeken februari 2023

De Bijzondere Avonturen van Arda Giz

Plastic bedreigt onze planeet. Klimaatactivisten verdwijnen een voor een. Een jonge agent worst met zijn persoonlijke problemen. Het Meisje in het Roze en de mysteries die haar omringen. Dat alles vormt de basis voor De Bijzondere Avonturen van Arda Giz!
Arda Giz - Unver Alibey - Hamley Books - Young Adult

Wereld van Wanhoop

De stad Atlantis is bevrijd. Alenes eerste wapenfeit als nieuwe President is het afschaffen van het verplichte examen voor meisjes. Helaas moet een andere groep jongeren dat bekopen. Een spannend vervolg op “Wereld zonder Water”.
wereld_van_wanhoop_inge_sleegers_hamley_books_young_adult_

Kluizenaar

Hoe sterk is het geweten? Twee mensen in een verder verlaten dorp. Hij kiest voor de eenzaamheid zodat hij zijn obscure liefhebberij ongestoord kan uitoefenen. Zij hoort stemmen die haar ophitsen. Een ijzersterke thriller die je nog lang zal bijblijven.
Kluizenaar thriller terrence lauerhohn hamley books