Wordt verwacht

Zet je deze nieuwe boeken alvast op je leeslijst?

Spannende boeken, Young Adult en Jeugdboeken. We hebben nieuwe boeken voor alle lezers!

Nieuwe boeken april 2022

Nachtmerriewedstrijd

Het is Liroys grote droom om professioneel basketbalspeler te worden, net zoals zijn vader. Wat heeft Liroy er voor over om die droom waar te maken? Op zoek naar boeken over basketbal en vriendschap? Geniet dan van dit spannend jeugdboek vanaf 10 jaar.
Een psychologische thriller op zijn best! Wanneer Amanda uit een coma ontwaakt heeft ze geen flauw idee wat haar is overkomen. Ze is het grootste deel van haar geheugen kwijt en weet niet wat er zich de laatste vijfentwintig jaren van haar leven heeft afgespeeld. Ze slaagt er stilaan in haar verleden te reconstrueren. Tijdens dat proces ontvangt ze vreemde boodschappen. Maar wat betekenen ze?

Nieuwe boeken mei 2022

Wereld zonder Water

Na de Grote Wateroorlog voerde het nieuwe regime strikte regels in. Een van die regels is het verplichte examen voor meisjes, dat hun toekomstige plaats in de samenleving bepaalt. Wat er met de meisjes gebeurt die niet slagen, is een publiek geheim…
Wereld zonder water- Inge Sleegers - Young Adult - HamleyBooks

Amarant

Ceda is een Creatie, geboren om te sterven. Wanneer de dag aanbreekt dat ze haar lichaam moet afstaan, beseft ze hoe graag ze wil blijven leven. Amarant is absoluut een van de ya boeken die je moet lezen!
Amarant - Emmelie Arents - Young adult - Hamley Books

Lotgenoten

Duik mee in deze razend spannende jeugdboekenserie over spionnen! Lotgenoten is het vervolg op het succesvolle “Het Project”. Voor lezers vanaf 12 jaar.
Lotgenoten - Arne van der linden- jeugd - Hamley Books

Drakenbloed

Een mysterieus kasteel tijdens kerstmis? Welkom bij drakenbloed. 2 nichtjes logeren vlak bij een beroemd kasteel. Maar dan verstoort een diefstal de rust…
Drakenbloed - Ina De Man - Jeugd - HamleyBooks

Het vervloekte dorp

Op zoek naar een leuk jeugdboek? Ga op avontuur naar Kraaidorp! Een vloek heeft Kraaidorp vierhonderd jaar terug in de tijd gestuurd. Deze vreselijke vloek kan niet verbroken worden. Of wel?
Het vervloekte dorp- SandraJPaul - Jeugdthriller - HamleyBooks

Zomer in de B&B

‘Zomer in de B&B’ is deel 2 in de B&B-reeks van Kaat de Kock, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.
Zomer in de B&B- Kaat De Kock - Feelgood - Hamley Books

Gele zomer

Een meeslepende politiethriller op een eiland vol geheimen. 'Een Meesterstuk', schreef de jury van de Hercule Poirot Prijs over 'Rode Aarde'.
Gele Zomer - Nellie Mandel - Thriller - HamleyBooks

Kersenrood & Kriekezot

Een zalige feelgood over Charlie wiens leven totaal verandert na een brief. Speelt zich af in het mooie Antwerpen.
Kersenrood & Kriekenzot - J.B. Ocean - Feelgood - HamleyBooks

Nieuwe boeken juni 2022

Sterrenjager

Bovennatuurlijke verschijnselen en een goed familiemysterie? Say no more. Sterrenjagers neemt je mee in een avontuur dat je niet meer kan loslaten!
Sterrenjager - Jen Minkman - Young Adult - HamleyBooks

De club der buitenbeentjes

Een kamp om je van je angstaanvallen te helpen? Dat moet Maddie nog eens zien. Een prachtig verhaal over je eigen plekje vinden in deze wereld, de zoektocht naar wat meer self love.
De Club der Buitenbeentjes - Stefanie Sybens - Young Adult - HamleyBooks

De Pestmachine

Precies zoals het hoort in een monsterdorp, is het altijd vollemaan in Knekelstein. Maar wanneer de maanmachine door een storing op tilt slaat, zijn de gevolgen niet te overzien. Een meeslepend verhaal over een monsters, voor dappere lezers vanaf 9 jaar.
De pestmachine - Sophia Drenth - Jeugd - Hamley Books

Nieuwe boeken augustus 2022

Het Donkere Visioen

Dit spannende jeugdboek gaat over Rowin. Rowin Kelsie lijkt een heel gewoon twaalfjarig meisje, maar dat is ze niet. Ze woont in een groot huis met een privékerkhof in de tuin en haar enige vrienden zijn de geesten die daar wonen.
Het donkere visioen - Marjo De Vroed - Jeugd - HamleyBooks

Hamley leert toveren

Welkom in de magische wereld van Hamley. Het is oktober en binnenkort is het weer Halloween. Ga je mee op avontuur? Voor jonge lezers die ook in magie geloven.
Hamley leert toveren - SandraJPaul - Jeugd - HamleyBooks

Nieuwe boeken september 2022

Oktober Koning

Tien miljoen euro. Tien opdrachten. Vier spelers. Eén winnaar; Wie wordt De Oktober Koning? Een gevaarlijke thriller die leest als een trein. Voor de fans van Squid game.
Oktober Koning - Pamela Sharon - Thriller - HamleyBooks

Verknipt

Thrillerauteur Sandra J. Paul brengt weer een bloedstollend verhaal. Op zoek naar een goed spannend boek? Verknipt zet je op het puntje van je stoel.
Verknipt - SandraJPaul - psychologische thriller - HamleyBooks

Heen

De zestienjarige George Borg leidt een eenvoudig leven, tot dat compleet overboord gegooid wordt. De wereld is niet zoals iedereen denkt. Niet alle mensen zijn menselijk, en zij is allesbehalve doorsnee. Ze voelt immers Tunnels aan, een doorgang tussen werelden.
Heen - Mel Hartman - Young Adult - HamleyBooks