Wordt verwacht

Zet je deze nieuwe boeken alvast op je leeslijst?

Spannende boeken, Young Adult en Jeugdboeken. We hebben nieuwe boeken voor alle lezers!

Nieuwe boeken februari 2022

Nieuwe boeken maart 2022

Nieuwe boeken april 2022

Nachtmerriewedstrijd

Het is Liroys grote droom om professioneel basketbalspeler te worden, net zoals zijn vader. Wat heeft Liroy er voor over om die droom waar te maken? Op zoek naar boeken over basketbal en vriendschap? Geniet dan van dit spannend jeugdboek vanaf 10 jaar.
Een psychologische thriller op zijn best! Wanneer Amanda uit een coma ontwaakt heeft ze geen flauw idee wat haar is overkomen. Ze is het grootste deel van haar geheugen kwijt en weet niet wat er zich de laatste vijfentwintig jaren van haar leven heeft afgespeeld. Ze slaagt er stilaan in haar verleden te reconstrueren. Tijdens dat proces ontvangt ze vreemde boodschappen. Maar wat betekenen ze?

Nieuwe boeken mei 2022

Lotgenoten

Duik mee in deze razend spannende jeugdboekenserie over spionnen! Lotgenoten is het vervolg op het succesvolle “Het Project”. Voor lezers vanaf 12 jaar.
Lotgenoten - Arne van der linden- jeugd - Hamley Books

Amarant

Ceda is een Creatie, geboren om te sterven. Wanneer de dag aanbreekt dat ze haar lichaam moet afstaan, beseft ze hoe graag ze wil blijven leven. Amarant is absoluut een van de ya boeken die je moet lezen!
Amarant - Emmelie Arents - Young adult - Hamley Books

Zomer in de B&B

‘Zomer in de B&B’ is deel 2 in de B&B-reeks van Kaat de Kock, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.
Zomer in de B&B- Kaat De Kock - Feelgood - Hamley Books