Wordt verwacht

Zet je deze alvast op je leeslijst?

Spannende boeken, Young Adult en Jeugdboeken. Voor elk wat wils!

Februari 2021

De Vergeten Tuin

Het jaar 1621. De twaalfjarige Colette Zwart en haar broer Bertus krijgen de kans om hun als heks verbrande moeder terug te krijgen. Maar met zwarte magie komt een zware prijs.

Lucht

Romi woont op Mars, Ciro woont op aarde. Ze weten niet van elkaars bestaan. Tot ze op een dag contact met elkaar krijgen. Hoe dat kan, begrijpen ze niet. Bestaan ze alleen in elkaars hoofd?

Draco

Tijdens de jaarlijkse Drakenraces gebeurt er een vreselijk ongeluk, waarbij Rowan en haar draak betrokken raken. De Verenigde Drakenlanden staan op hun kop, terwijl Rowan verwilderd achterblijft.

Als Doden Spreken

Het tweede deel uit de Doden-reeks. April Charles worstelt met wie ze is. Ze is bang dat mensen haar identiteit zullen te weten komen. En dan is er nog die journaliste.

De Vijfde Kamer

Vier koppels genieten van hun jaarlijkse studiereünie in een vakantiewoning. Tot een van hen dood wordt aangetroffen in zijn kamer. Claire en haar tweelingzus Margo zijn ervan overtuigd dat er kwaad opzet in het spel zit. Maar tegelijkertijd verdenken ze ook elkaar.

Maart 2021

Koning van het Sintelwoud

De tweelingzussen Vasilisa en Morana wonen diep in het bos vlak bij de rand van het mysterieuze Sintelwoud. Morana is voorbestemd om op haar zeventiende verjaardag te trouwen met de koning van het Sintelwoud.

Mission One

Wat zou jij doen als je leven op een dag volledig op zijn kop zou staan? Je niet langer een gewone tiener was, maar de wereld moest redden? Ellen, Sam, Milly, Ricky, Joyce, Steve en Winston overkomt het.

In het Duister

Vijf vrienden brengen hun zomervakantie door in de Ardennen, waar een van hen een huis heeft geërfd. Steeds meer onverklaarbare, lugubere gebeurtenissen doen zich voor. Bovendien dreigt hun vriendschap door overspel uiteen te vallen.

De Legende van Musoro

In Momuto, wordt elke avond bij het kampvuur het verhaal van Lake Musoro verteld. De kinderen zijn bang voor het wezen in het meer, maar dan verdwijnt de jonge Lima.

Hij Die Niet Bestaat

Tegenwoordig staat Kojvo Khaan bekend als de Kinderdoder, maar hoe begon zijn verhaal? En waar heeft hij die verschrikkelijk wrede bijnaam aan te danken?

April 2021

Unsinkable

Katharina Thompson wil niets liever dan naar Amerika gaan om daar een toekomst op te bouwen met haar verloofde. Maar het lot van de Titanic gooit roet in het eten. De Titanic is gedoemd om te zinken. Gebaseerd op een van de grootste complottheorieën ter wereld.

De Woestijndief

Taran kan stelen als de beste. Wanneer zijn laatste diefstal eindigt in een drama, wordt zijn broer Amir gekozen om deel te nemen aan het Labyrint, een magisch spel waar criminelen strijden voor vrijheid. En daar heeft hij duistere magie voor nodig.

Verstoten

Lucy is een rustige, wat onzekere zestienjarige. Haar vader heeft zijn gezin verlaten toen Lucy drie jaar was en sindsdien woont ze samen met haar moeder, Carleen. Als ze de oudere Fraser ontmoet, steunt hij haar in haar zoektocht naar antwoorden over haar vader.
HAMLEY BOOKS