Wordt verwacht

Zet je deze nieuwe boeken alvast op je leeslijst?

Spannende boeken, Young Adult en Jeugdboeken. We hebben nieuwe boeken voor alle lezers!

Nieuwe boeken april 2022

Nachtmerriewedstrijd

Het is Liroys grote droom om professioneel basketbalspeler te worden, net zoals zijn vader. Wat heeft Liroy er voor over om die droom waar te maken? Op zoek naar boeken over basketbal en vriendschap? Geniet dan van dit spannend jeugdboek vanaf 10 jaar.
Een psychologische thriller op zijn best! Wanneer Amanda uit een coma ontwaakt heeft ze geen flauw idee wat haar is overkomen. Ze is het grootste deel van haar geheugen kwijt en weet niet wat er zich de laatste vijfentwintig jaren van haar leven heeft afgespeeld. Ze slaagt er stilaan in haar verleden te reconstrueren. Tijdens dat proces ontvangt ze vreemde boodschappen. Maar wat betekenen ze?

Nieuwe boeken mei 2022

Wereld zonder Water

Na de Grote Wateroorlog voerde het nieuwe regime strikte regels in. Een van die regels is het verplichte examen voor meisjes, dat hun toekomstige plaats in de samenleving bepaalt. Wat er met de meisjes gebeurt die niet slagen, is een publiek geheim…
Wereld zonder water- Inge Sleegers - Young Adult - HamleyBooks

Amarant

Ceda is een Creatie, geboren om te sterven. Wanneer de dag aanbreekt dat ze haar lichaam moet afstaan, beseft ze hoe graag ze wil blijven leven. Amarant is absoluut een van de ya boeken die je moet lezen!
Amarant - Emmelie Arents - Young adult - Hamley Books

Lotgenoten

Duik mee in deze razend spannende jeugdboekenserie over spionnen! Lotgenoten is het vervolg op het succesvolle “Het Project”. Voor lezers vanaf 12 jaar.
Lotgenoten - Arne van der linden- jeugd - Hamley Books

Drakenbloed

Een mysterieus kasteel tijdens kerstmis? Welkom bij drakenbloed. 2 nichtjes logeren vlak bij een beroemd kasteel. Maar dan verstoort een diefstal de rust…
Drakenbloed - Ina De Man - Jeugd - HamleyBooks

Het vervloekte dorp

Op zoek naar een leuk jeugdboek? Ga op avontuur naar Kraaidorp! Een vloek heeft Kraaidorp vierhonderd jaar terug in de tijd gestuurd. Deze vreselijke vloek kan niet verbroken worden. Of wel?
Het vervloekte dorp- SandraJPaul - Jeugdthriller - HamleyBooks

Zomer in de B&B

‘Zomer in de B&B’ is deel 2 in de B&B-reeks van Kaat de Kock, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.
Zomer in de B&B- Kaat De Kock - Feelgood - Hamley Books

Gele zomer

Een meeslepende politiethriller op een eiland vol geheimen. 'Een Meesterstuk', schreef de jury van de Hercule Poirot Prijs over 'Rode Aarde'.
Gele Zomer - Nellie Mandel - Thriller - HamleyBooks

Kersenrood & Kriekezot

Een zalige feelgood over Charlie wiens leven totaal verandert na een brief. Speelt zich af in het mooie Antwerpen.
Kersenrood & Kriekenzot - J.B. Ocean - Feelgood - HamleyBooks

Nieuwe boeken juni 2022

Sterrenjager

Bovennatuurlijke verschijnselen en een goed familiemysterie? Say no more. Sterrenjagers neemt je mee in een avontuur dat je niet meer kan loslaten!
Sterrenjager - Jen Minkman - Young Adult - HamleyBooks

De club der buitenbeentjes

Een kamp om je van je angstaanvallen te helpen? Dat moet Maddie nog eens zien. Een prachtig verhaal over je eigen plekje vinden in deze wereld, de zoektocht naar wat meer self love.
De Club der Buitenbeentjes - Stefanie Sybens - Young Adult - HamleyBooks

De Pestmachine

Precies zoals het hoort in een monsterdorp, is het altijd vollemaan in Knekelstein. Maar wanneer de maanmachine door een storing op tilt slaat, zijn de gevolgen niet te overzien. Een meeslepend verhaal over een monsters, voor dappere lezers vanaf 9 jaar.
De pestmachine - Sophia Drenth - Jeugd - Hamley Books

Nieuwe boeken augustus 2022

Het Donkere Visioen

Dit spannende jeugdboek gaat over Rowin. Rowin Kelsie lijkt een heel gewoon twaalfjarig meisje, maar dat is ze niet. Ze woont in een groot huis met een privékerkhof in de tuin en haar enige vrienden zijn de geesten die daar wonen.
Het donkere visioen - Marjo De Vroed - Jeugd - HamleyBooks

Hamley leert toveren

Welkom in de magische wereld van Hamley. Het is oktober en binnenkort is het weer Halloween. Ga je mee op avontuur? Voor jonge lezers die ook in magie geloven.
Hamley leert toveren - SandraJPaul - Jeugd - HamleyBooks

Nieuwe boeken september 2022

Oktober Koning

Tien miljoen euro. Tien opdrachten. Vier spelers. Eén winnaar; Wie wordt De Oktober Koning? Een gevaarlijke thriller die leest als een trein. Voor de fans van Squid game.
Oktober Koning - Pamela Sharon - Thriller - HamleyBooks

Verknipt

Thrillerauteur Sandra J. Paul brengt weer een bloedstollend verhaal. Op zoek naar een goed spannend boek? Verknipt zet je op het puntje van je stoel.
Verknipt - SandraJPaul - psychologische thriller - HamleyBooks

Heen

De zestienjarige George Borg leidt een eenvoudig leven, tot dat compleet overboord gegooid wordt. De wereld is niet zoals iedereen denkt. Niet alle mensen zijn menselijk, en zij is allesbehalve doorsnee. Ze voelt immers Tunnels aan, een doorgang tussen werelden.
Heen - Mel Hartman - Young Adult - HamleyBooks

Nieuwe boeken oktober 2022

Het Lot van de Roos

Een beauty and the beast hervertelling die je op het puntje van je stoel zet. Isabelle Allard loopt stage bij het Instituut voor zeldzame en exotische ziekten. Ze is rationeel ingesteld en gelooft niet in het bestaan van fae, weerwolven en vampiers. Maar dan verandert alles…
ket_sterling_het_lot_van_de_roos_youngadult_hamleybooks

A Curse of Crows

A female villain origin story, encompassed by rich new mythology and set in a fantasy world fans of Sarah J. Maas will devour.
lauren_dedroog_a_curse_of_crows_youngadult_hamleybooks

Hamley zoekt de kerstman

Het nieuwe avontuur van Hamley, het zwarte katje dat mensen verstaat. Hamley is enorm geïnteresseerd in de kerstperiode, en vooral hoe de mensen praten over de kerstman. Wie is toch die man, en waarom gooit hij pakketjes in schoorstenen? Nieuwsgierig als ze is gaat ze op zoek naar de kerstman. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn.
sandra_j_paul_hamley_zoekt_de_kerstman_hamleybooks_jeugd

Monsters en Mislukte superhelden

Voor superhelden vanaf 10 jaar. Floris droomt er al zijn hele leven van om superheld te worden. Nu hij dertien geworden is, wordt hij ongeduldig: het is nu of nooit. Zelfs Haroen, zijn beste vriend, kan het hem niet uit zijn hoofd praten. Wanneer een bende pestkoppen de twee jongens belagen, ziet Floris zijn kans om aan Haroen te bewijzen wat hij waard is. Maar dat plan gaat gruwelijk mis.
bart_de_wolf_monsters_en_mislukte_superhelden_jeugd_hamleybooks

Bruiloft in de B&B

Het derde deel in de populaire B&B-reeks waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.
kaat_de_kock_bruiloft_in_de_b&b_feelgood_hamleybooks

Wat je maar Wenst

Wat als alles wat je maar wenst uitkomt? Een wervelend jeugdboek met een belangrijke les. Simon zou een zorgeloze jongen moeten zijn, maar dat is hij niet. Zijn veel jongere broertje Noah werd geboren met een ernstige ziekte die hun levens beïnvloedt. Dan begint Simon nachtmerries te krijgen over een andere wereld waar een donker kasteel staat. Een stem lokt hem naar het kasteel, maar telkens ontwaakt hij op tijd. Tot de tijd begint de dringen…
sandra_j_paul_alles_wat_je_maar_wenst_hamleybooks_jeugd

De Koffer

We zijn heel trots om het Hamley debuut van de Belgische acteur Steve Beirnaert aan jullie voor te stellen. Op een vroege zaterdagochtend sluipt August Desmedt zijn huis uit, een koffer stevig in de hand geklemd. August vlucht weg van een grijs, uitzichtloos leven en vooral van een verstikkend huwelijk. Maar de vlucht van August heeft fatale gevolgen.
De Koffer - Steve Beirnaert - Thriller - Hamley Books