fbpx

Hamley Books en Books & Butterflies worden één

Vorig jaar werd er een jonge e-book uitgeverij opgericht onder de naam Books & Butterflies. Bij hen kon je vooral terecht voor feelgood verhalenbundels, novelles en e-boeken. Door omstandigheden is de eigenaar gestopt met het project en na wat onderhandelingen hebben we besloten om Books & Butterflies over te nemen als een imprint van Hamleybooks.

Met de acquisitie van Books & Butterflies kunnen wij de lezer drie platformen aanbieden.

Hamleybooks

Hamleybooks blijft wat het altijd geweest is. Een uitgeverij die zich focust op jeugd, YA en thrillers met af en toe een feelgoed of een mooie roman. De boeken blijven verschijnen in druk, ebook en alle andere vormen die een boek kan aannemen. Voor de auteurs blijft alles hetzelfde en voor de lezers uiteraard ook.

Just Read

Een platform voor kortverhalen en novelles, waar auteurs enkel kortverhalen voor kunnen insturen in alle genres, met uitzondering van erotica. De eerste auteurs die verhalen geschreven hebben voor dit platform zijn al bekend, er zullen er nog volgen. De start is voorzien voor 1 september.

Books & Butterflies

Dit wordt een volledige Hamley Books imprint. Het zal e-boeken uitbrengen in de genres feelgood en spanning met daarnaast de al bekende verhalenbundels. Van deze boeken verschijnen geen gedrukte boeken of bundels. 

Uiteraard hopen wij jullie op onze drie platformen te zien. Wij blijven ons inzetten voor kwalitateit.

Dead Girls Don

WAIT

Signed copy available

Exclusively signed by the author on both sides of the book, with your name. Including custom bookmark.

16108