Blanco-Darline Degheldere-Psychologische Thriller-Hamley Books

Blanco - Darline Degheldere

Een psychologische thriller op zijn best!

”In één keer uitgelezen. Wanneer komt jouw volgende boek uit?” – Hebban

Wanneer Amanda uit een coma ontwaakt heeft ze geen flauw idee wat haar is overkomen. Ze is het grootste deel van haar geheugen kwijt en weet niet wat er zich de laatste vijfentwintig jaren van haar leven heeft afgespeeld. De medische staf krijgt gelijk wanneer ze beweren dat prikkels en triggers kunnen leiden tot opduikende herinneringen.
Ze slaagt er stilaan in haar verleden te reconstrueren. Tijdens dat proces ontvangt ze vreemde boodschappen. De betekenis dringt tot haar door op het moment dat het bijna te laat is. Ze wil voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt en neemt het heft in eigen handen.

Blanco is het ideale verhaal voor lezers die houden van een psychologische thriller.

Darline haar eerste twee boeken werden genomineerd voor de Fintro Prijs Spannend Boek. Ze debuteerde in 2021 bij Hamley Books met De Vijfde Kamer. Sindsdien is ze besmet geraakt met het schrijfvirus.

Durf jij deze thriller aan? Je koopt hem hier. 

Lees hier meer over haar vorige psychologische thriller 

ISBN: 9789463967624 – NUR: 300/332

Aantal pagina’s: 380
Verschijnt: april 2021

Recensies

Lieve Van Rooy

Goodreads
jul 22, 2020

Nina Verheij – Fatale Keuzes

Ik vind het een veelbelovend debuut.De personages zijn goed uitgewerkt en worden mooi met elkaar verstrengeld in één verhaallijn.
In het begin miste ik soms wat actie, maar vanaf de moment dat ik de achtergrond kende werd ik helemaal meegezogen in het spannende verhaal!Knap werk!

Dennis Van Elten

Goodreads
jul 22, 2020

Nina Verheij – Fatale Keuzes

De eerste pageturner van Nina Verheij. Een verhaal dat even op gang moet komen maar je daarna in het verhaal gezogen wordt.

Door ieder hoofdstuk van perspectief te veranderen bouwt zij de spanning behoorlijk op. Het is een verhaal dat onder je huid gaat zitten en ook tot het einde op de verkeerde been zet. Een geniaal debuut van een geniaal auteur. Fatale Keuzes is zeker een boek dat in mijn top 5 terecht komt dit jaar.

Vera71

Hebban
jul 22, 2020

Nina Verheij – Fatale Keuzes

Thriller en liefdesverhaal mooi verwerkt in het heden en het verleden.

Emily is een jonge studente criminologie die stage mag doen bij de politie. Zij mag er het bureau delen met de rechercheur die ooit samen met haar vader werkte maar die overleed toen Emily pas 5 jaar was. Emily woont samen op kot met Lisa en Jurre. Jurre is single en Lisa heeft een relatie met de muzikale Lucas die stiekem een oogje heeft op Emily. Emily heeft echter ook een vriend.
Het is een mooi liefdesverhaal met een top thriller in verwerkt. Dit alles wordt explosief afgesloten met een heel onverwacht einde.
Het boek speelt zich enerzijds af in het verleden en dan weer in het heden.

Alexandra peeters

alexandrapeeters.ap@icloud.com
sep 3, 2020

Knap debuut

Nina Verheij haar schrijfstijl is erg toegankelijk en erg vlot waardoor het een makkelijke lees is. Ook denk ik dat deze manier van schrijven een erg breed publiek zal trekken. Haar verhaal is tot in de puntjes uitgewerkt en heeft alles wat een thriller nodig heeft.

Fatale keuzes is voor een debuut erg sterk. Het zit goed in elkaar, het leest vlot, kortom het boek heeft alle elementen die nodig zijn om een succes te worden. Het maakt me enkel maar nieuwsgierig en excited om meer van deze auteur te lezen.

Volledige recensie www.alexs-books-and-socks.com

Wie is Darline?

Darline Degheldere werkt in de financiële sector. Haar debuut Het herschreven verleden werd genomineerd voor de Fintro Prijs Spannend Boek, jaargang 2019. Dit manuscript, De Vijfde Kamer,  werd eveneens genomineerd voor de Fintro Prijs Spannend Boek, jaargang 2020. 

Darline Degheldere

Blogtour deelname

Dit boek wordt door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers. 

 

Meer boeken van Darline?

Ontdek nog meer Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!