Luisterboeken

Hamley Books Luisterboeken

Hamley Books biedt een steeds groeiend aanbod aan luisterboeken aan die op alle bekende kanalen kunnen beluisterd worden. Ontdek ze allemaal hier!

Spannende Boeken

Als je hele wereld opgaat in stof, wil jij dan nog achterblijven? Simon James is een gelukkig man. Tot een giftige stofwolk de wereld verwoest en hij alles verliest. Semi-Finalist Coverfly Screenplay Novel & Short Story Competition 2019
Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak.
Wanneer haar huisgenote Lisa na ruim twintig jaar het contact met haar criminele vader wil herstellen, heeft politie-stagiaire Emily genoeg redenen om zich terughoudend op te stellen. Toch lukt het haar niet haar nieuwsgierigheid te bedwingen. Lisa's vader blijkt immers een gewelddadig man te zijn met een besproken verleden.
Een jonge journaliste belandt in Koolbeke, een mysterieus dorp waar de tijd bleef stilstaan en de inwoners niets van de buitenwereld willen afweten. En dan ontdekt ze dat zij ook aan een mysterieuze ziekte leiden.
Romans

Nelleke en Helena zijn vrouwen die elk op hun eigen manier trachten te ontsnappen aan hun verstikkende verleden. Nelleke wil vluchten uit het armoedige bestaan dat ze van haar ouders erfde en zal daarvoor tot het uiterste gaan. Helena groeit op in een, voor de buitenwereld, perfect gezin. Maar is dat wel zo? Wat er achter gesloten deuren gebeurt, blijft lang verborgen.
Nadat Roelf alles waar hij van hield is verloren, lijkt het leven hem weer toe te lachen wanneer hij het geluk opnieuw vindt met Sophie. Tot die nacht waarop hun huis, met daarin alle onvervangbare herinneringen, tot de grond toe afbrandt. Als de politie hem enkele maanden later arresteert voor deze brand is het drama compleet.

Young Adult

Ze ontwaakt in een brandende stad. Op de eerste dag ontdekken de monsters haar. Op de tweede dag leert ze zich te verdedigen. Op de derde dag redt een hond haar leven. En dat verandert alles.

She wakes up in a burning city. On the first day, the monsters discover her. On the second day, she learns how to defend herself. On the third day, a dog saves her life. And that changes everything. Semi-finalist Coverfly Screenplay Novel & Short Story Competition 2020
Lora’s aankomst stond niet in de sterren geschreven. Het stond ook niet in theebladeren, of in een van de boeken in de bibliotheek. Maar toch staat ze op een nacht aan de kasteelpoort met haar hond Henry die haar daarheen heeft geleid. Het kasteel herbergt een geheim dat iedereen in zijn grip houdt.

Lora's aankomst in het kasteel stond niet in de sterren geschreven. Toch ontrafelt ze onder de sterrenhemel beetje bij beetje Bobby's familiegeheimen. Elke nacht werpt de maan nieuw licht op Bobby's verhaal. Lora wil zijn waarheid ontdekken.Jeugd

In Kraaidorp verschijnt plots een geheimzinnig gebouw. De kinderen moeten er verplicht op internaat. Dan verdwijnen ze een voor een.
Nederlandse editie
The Dark school - Sandra J. Paul
In Kraaidorp verschijnt plots een geheimzinnig gebouw. De kinderen moeten er verplicht op internaat. Dan verdwijnen ze een voor een.
Vlaamse editie

Beschikbaarheid

Alle luisterboeken van Hamley Books zijn beschikbaar op verschillende kanalen, dankzij ons partnership met uitgeverij Bookora. Hier ontdek je waar je ze allemal kunt terugvinden.