Amina Laffet

Rustige dagdromer

Maak kennis met

Amina Laffet

Young Adult & Jeugdauteur

Amina Laffet is een gloednieuwe naam in de boekenwereld.

Als kind zat ze altijd met haar hoofd in de wolken en verslond ze boeken over  verre landen en fantasiewerelden. Door verhalen te schrijven reist ze naar die werelden. Dat heeft geresulteerd in een eerste boek.

Naast auteur is Amina ook copywriter en jobcoach. Ze heeft Tunesische roots, werd in Antwerpen geboren, is indrukkend vloeiend in vier talen en houdt ook van zwemmen en natuurwandelingen. Ze deelt haar woning met haar indrukwekkende boekencollectie.

Haar focus ligt op hedendaagse Young Adult met een maatschappijkritische insteek. In 2021 debuteert ze ook als Jeugdauteur.

Boek(en) van Amina om uit te kiezen

De Legende van Musoro (maart 2021)

In Momuto, wordt elke avond bij het kampvuur het verhaal van Lake Musoro verteld. De kinderen zijn bang voor het wezen in het meer, maar dan verdwijnt de jonge Lima. Is ze ten prooi gevallen aan het monster?

Zwarte Vijvers

Dombergen, 2032. Het geluid van een geweerschot echoot in Zwarte Vijvers, een beruchte gettobuurt. De dertienjarige Rashad wordt geraakt door een kogel die eigenlijk bedoeld was voor een bendelid. Hij heeft dringend hulp nodig.
Zwarte Vijvers - Amina Laffet - Hamley books

Wat lezers zeggen?

Hieronder vind je enkele recensies over Amina Laffet. Wil je er ook graag een indienen? Dat kan via deze link. Wie weet verschijnt je recensie dan wel binnenkort op onze website!

Amina achter de schermen

Lezen, zwemmen en wandelen. De perfecte leesplek is overal waar ik geen kromme nek van krijg. Ik heb geen beste boek aller tijden, maar lees graag verschillende genres door elkaar heen.

writing, writer, notes

Ontdek nog meer Young Adult of Jeugdauteurs

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!