fbpx
Ga naar de inhoud

Barbara De Smedt

Lee(s/r) verslaafde coach & Rockchick

Maak kennis met

Barbara De Smedt

Auteur van Spannende Boeken, Co-Auteur Romans

De van oorsprong Antwerpse auteur Barbara De Smedt (1976) wilde als kind al ‘schrijfster’ worden. Zoals dat echter vaak gaat met kinderdromen, belandde ook deze in een donker hoekje.

Ze studeerde achtereenvolgens Politieke Wetenschappen en Vertaler-Tolk – beiden zonder succesvol resultaat – met als doel journalist te worden. Zonder diploma op zak moest ze het roer echter noodgedwongen omgooien en ze startte haar carrière als winkelbediende. In een poging iets van het leven te maken hopte ze van dan af van job naar job.

Dit veranderde toen ze op vijfentwintigjarige leeftijd startte als Herbalife coach. Ze slaagde er samen met haar man in om van een bijberoep een succesvol bedrijf te maken en daar plukt ze vandaag de vruchten van.

In december 2019 emigreerde ze met haar gezin naar de mooie Portugese kust en vandaag besteedt ze haar vrije tijd aan schrijven en een studie Psychologie, een wetenschap die haar altijd al boeide.

Barbara heeft twee kinderen en – zoals het een Hamley auteur betaamt – een hond (Luís) en een kat (Kenzo).

Boeken van Barbara om uit te kiezen

Alleen

Op een hete zomerdag verdwijnt de hoogzwangere Julie uit haar appartement. Ze wordt wakker in een grauwe kelder, ingericht met spullen die ze kocht voor haar baby. Haar ontvoerder is een man die ze nooit eerder heeft gezien. Of vergist ze zich?
Naarmate Julies bevallingsdatum nadert, neemt de druk om haar te vinden toe. De klok tikt genadeloos verder.

ISBN: 9789463967433
Verschijningsdatum: 06 oktober 2020
Alleen - Barbara de smedt

Roadtrip naar nergens

Wanneer Michelle Deckers ervan overtuigd is alles kwijt te zijn, stapt ze in haar oude Volvo en vertrekt. Bestemming: onbekend. Aan de Portugese kust ontmoet ze Isa, een Française die samen met haar dochtertje rondtrekt. Hun prille vriendschap wordt echter meteen op de proef gesteld: op het strand spoelt het gruwelijk verminkte lichaam van een man aan. Wat is er met hem gebeurd? En waarom gedraagt Isa zich plots zo vreemd? Dan valt er een tweede dode, geen onbekende deze keer. Voor Michelle het beseft, begint de gevaarlijkste rit van haar leven.

ISBN: 9789463967969
Verschijningsdatum: 01 juli 2021

Barbara maakt ook deel uit van het auteursduo J.B. Ocean

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Barbara haar boeken. Laat zeker ook je review achter of zet haar boeken op je leeslijst! 

Barbara achter de schermen

In mijn vrije tijd wandel ik met onze hond Luìs over het strand of lees ik. Als terrasjes doen telt als hobby dan hoort dat ook in het rijtje. Het liefst lees ik in mijn bed of aan de rand van een zwembad, met een lekker drankje erbij. Het is onmogelijk om slechts één boek als beste te noemen, dus kies ik de roman die me geraakt en gevormd heeft in mijn jeugd: The Garden of Eden van Ernest Hemingway.

FB9A0556 - Barbara Dora

Ontdek nog meer auteurs van spannende boeken

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!