Belinda Aebi

Misdaad van eigen bodem

Maak kennis met

Belinda Aebi

Auteur Spannende Boeken

Belinda Aebi (1958) is de samensmelting van een Zwitserse vader en een Vlaamse moeder. Ze woont met haar man in Temse aan de oever van de Schelde. Het water en de stilte inspireren haar. Belinda werkte bijna dertig jaar in de commerciële sector en kreeg de schrijfmicrobe te pakken tijdens het werken aan de biografie van haar vader. In 2010 verscheen haar eerste misdaadroman. Intussen heeft ze er al elf op haar naam staan.

Het liefst van al geniet ze van alleen zijn en duikt ze weg in haar eigen wereldje, haar schrijfcocon, waarin personages met problemen worstelen, er conflicten ontstaan en uit de hand gelopen emoties rare dingen met een mens doen. 

In haar boeken worden actuele thema’s verweven met een pittig verzonnen plot. Ze wil dat haar verhalen iets met de lezer doen en dat ze blijven hangen. In haar ideale wereld is er geen verkeer, geen lawaai, geen mensenmassa, zijn er geen angsten. Haar drie kinderen en vijf kleinkinderen zijn het allerbelangrijkst en zitten verankerd in haar hart.

Belinda's boeken

Het Dorp

Een jonge journaliste belandt in Koolbeke, een mysterieus dorp waar de tijd bleef stilstaan en de inwoners niets van de buitenwereld willen afweten. En dan ontdekt ze dat zij ook aan een mysterieuze ziekte leiden.

Het Dorp - Belinda Aebi - HamleyBooks

De vondst van twee lijken zorgt ervoor dat hoofdrechercheur Stef Michiels en het forensisch lab de handen in elkaar moeten slaan om deze bijzondere zaak op te lossen. Beetje bij beetje brengen ze het verleden in kaart en de waarheid aan het licht.

De verborgen vrouw - Belinda Aebi - psychologische thriller - Hamleybooks

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Belinda’s boeken. Wil je er ook graag een indienen? Dat kan via deze link. Wie weet verschijnt je recensie dan wel binnenkort op onze website!

Belinda achter de schermen

In mijn vrije tijd bezoek ik mijn ouders, doe ik iets leuks met de kleinkinderen, ga een eindje stappen, zoek ik dingen op in verband met een nieuw verhaal. Ik weet niet of het boek het beste boek aller tijden is, maar ‘Eva’s oog’ van de Noorse Karin Fossum staat toch bovenaan mijn lijstje.

cms_visual_23797.jpg_1425893145000_300x446

Ontdek nog meer auteurs van Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!