Darline Degheldere

Ondernemend – empathisch – geduldig

Maak kennis met

Darline Degheldere

Auteur spannende boeken

Darline Degheldere is een auteur die in het dagelijkse leven als zaakvoerder aan de slag is bij een financiële BVBA. Sinds 2018 heeft ze haar liefde voor het schrijven ontdekt. Aan haar eerste boek ‘Het herschreven verleden’ werkte ze twee jaar lang, waarna ze het aarzelend instuurde voor de allereerste Fintro prijs voor spannende boeken, waar ze in de top vijf belandde.

Gesteund door die erkenning schreef ze vervolgens ‘De Vijfde Kamer’, dat ze het jaar nadien opnieuw instuurde voor de tweede editie van de Fintro prijs, waarop ze opnieuw werd genomineerd. 

Gemotiveerd door de erkenning van de jury, besloot ze haar stoutste schoenen aan te trekken en Sandra te benaderen. Er was meteen een klik met het manuscript en tussen uitgever en auteur, waarop er hard achter de schermen werd gewerkt om van ‘De Vijfde Kamer’ een mooi werk te maken, dat in februari 2021 debuteert.

Darline heeft de smaak voor het schrijven volop te pakken en werkt aan intussen aan een derde boek.

 

 

Boeken van Darline Degheldere om uit te kiezen

De Vijfde Kamer

Vier koppels genieten van hun jaarlijkse studiereünie in een vakantiewoning. Tot een van hen dood wordt aangetroffen in zijn kamer. Claire en haar tweelingzus Margo zijn ervan overtuigd dat er kwaad opzet in het spel zit. Maar tegelijkertijd verdenken ze ook elkaar.

Darline achter de schermen

Darline is fulltime zaakvoerder bij een financiële BVBA. In haar vrije tijd houdt ze van koken, haar tuin en handwerk. Sinds 2018 is schrijven haar grootste passie geworden.  Ze is gek op wandelen, fietsen en tennis. 

Ze heeft geen favoriet boek, maar houdt van alle boeken waar de personages goed uitgewerkt zijn.

narrative, history, dream

Ontdek nog meer auteurs van Spannende Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!