Emmelie Arents

Een doorzetter met creativiteit en vele dromen

Maak kennis met

Emmelie Arents

Young Adult Auteur

Iedereen in haar naaste (en verre) omgeving kent Emmelie als het muzikale meisje met het boek in haar hand.

Sinds haar prille jeugd is de echte wereld ondergeschikt aan wat haar fantasie haar te bieden heeft. Ze brengt graag tijd alleen door, denkend aan de dingen die nog ongeschreven in haar hoofd schuilen.

Schrijven doet ze het liefst thuis, op een rustig plekje en in gezelschap van haar kat Toulouse. Je vindt haar daar ook achter de piano, of met een boek in de hand.

Ze houdt van Midden-Aarde, chocolade, de geur van boeken, oude dingen, het geluid van regen, bibliotheken, notitieboeken en katten.

Naast schrijven maakt Emmelie ook lid uit van de band Solitude Within en werkt ze part-time in Brussel.

De boeken van Emmelie

Het Hart van de Adelaar

Joana Sky bezit het vermogen om dodelijke wensen uit te spreken, een talent dat in Tuvalon wordt gevreesd en vernietigd. Koning Damon heeft plannen met het meisje dat in staat is om harten te verpulveren.

Het hart van de adelaar emmelier arents

De Woestijndief

Taran kan stelen als de beste. Wanneer zijn laatste diefstal eindigt in een drama, wordt zijn broer Amir gekozen om deel te nemen aan het Labyrint, een magisch spel waar criminelen strijden voor vrijheid. En daar heeft hij duistere magie voor nodig.

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Emmelies boeken. Wil je er ook graag een indienen? Dat kan via deze link. Wie weet verschijnt je recensie dan wel binnenkort op onze website!

No testimonials found

Emmelie achter de schermen

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is musiceren, schrijven, lezen en kledij maken. Op een regenachtige dag, in bed met de kat in de buurt is de perfecte plek voor mij om te lezen. The Fellowship of the Ring – J.R.R. Tolkien is voor mij het beste boek aller tijden.

Em & Toulouse - Emmelie Arents

Ontdek nog meer Young Adult Auteurs

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!