fbpx
Ga naar de inhoud

Esther Boek

Houdt van maatschappijkritische boeken

Maak kennis met

Esther Boek

Roman Auteur

Esther Boek (1967) is een Nederlandse auteur, geboren in de Brabantse gemeente Uden. Na een aangifte tegen haar zoon en zijn veroordeling, die later onterecht bleek te zijn, besloot ze hier een boek over te schrijven. 

Ze volgde opleidingen aan De Schrijversacademie en de Queridoacademie en in maart 2017 debuteerde ze met ‘Geen kind meer’, waarin ze alle kanten belicht in een zedenzaak. Die van de, onterechte, verdachte en diens familie, maar ook de kant van de vermeende slachtoffers. Van ‘Geen kind meer’ zijn al duizenden exemplaren verkocht en is inmiddels de vierde druk verschenen. Haar debuut werd overladen met lovende kritieken en werd door diverse blogsites uitgeroepen tot het beste of één van de beste boeken van 2017.

Bij Hamley Books verschenen de spannende, psychologische romans De Perfecte Moeder en Het Leven Dat Ik Kende

Esther woont samen met man en drie zonen in De Betuwe. Naast schrijven, werkt ze in de zorg rondom kinderen. Je kan meer over Esther ontdekken op estherboek.nl. Ze geeft ook schrijftrainingen.

Boeken van Esther om uit te kiezen

De Perfecte Moeder

Nelleke en Helena zijn vrouwen die elk op hun eigen manier trachten te ontsnappen aan hun verstikkende verleden. Nelleke wil vluchten uit het armoedige bestaan dat ze van haar ouders erfde en zal daarvoor tot het uiterste gaan. Helena groeit op in een, voor de buitenwereld, perfect gezin. Maar is dat wel zo? Wat er achter gesloten deuren gebeurt, blijft lang verborgen.

ISBN: 9789082893991

Publicatiedatum: 25 november 2018 

De Perfecte Moeder - Esther Boek

Het Leven Dat Ik Kende

Nadat Roelf alles waar hij van hield is verloren, lijkt het leven hem weer toe te lachen wanneer hij het geluk opnieuw vindt met Sophie. Tot die nacht waarop hun huis, met daarin alle onvervangbare herinneringen, tot de grond toe afbrandt. Als de politie hem enkele maanden later arresteert, is het drama compleet.

ISBN: 9789463886086

Publicatiedatum: 15 november 2019

Het Leven Dat Ik Kende - Esther Boek

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Karin’s boek. Laat zeker ook je review achter of zet “De Plicht” op je leeslijst! 

Esther achter de schermen

Lezen is wegdromen in een onbekend leven. Daarom is lezen wat ik het liefst doe, in mijn schaarse vrije tijd. Met thee en chocolade. In bed, in de zon of op de bank met een kussen op mijn voeten en een deken om me heen, het is mij om het even. Een goed boek brengt me toch wel naar een mooie plek, zelfs als het verhaal gruwelijk is. Overigens hou ik niet van zoetsappige verhalen. Het moet wel ergens over gaan. Het moet schuren, me aan het denken zetten. ‘Alleen op de wereld’ is zo’n boek.

camera, book, candle

Ontdek nog meer Romanauteurs

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!