fbpx
Ga naar de inhoud

Ina De Man

Nieuwsgierig, doorzetter en creatief

Maak kennis met

Ina De Man

Jeugdboeken

Ina De Man schrijft al heel haar volwassen leven. Ze schreef toneelstukken, jeugdverhalen, cursiefjes en blogteksten. Daarnaast schreef ze ook in het Engels en Duits zakelijke teksten en papers.
 
Met Ravenburcht levert ze haar eerste jeugdthriller af. Het oorspronkelijke verhaal ontstond 25 jaar geleden en streed mee voor de “Boekenuil”, een literatuurprijs voor eerstelingen. Onlangs kreeg het een make over en werd aangepast aan de huidige tijdsgeest. 
 
Ina werkt als consultant en heeft in die rol heel wat afgereisd, van India tot Zuid Afrika, van de VS tot Singapore. Het leven op luchthavens gaf haar de gelegenheid om indrukken op te doen, mensen te observeren en te vertalen in verhalen. Ze woont met haar man en twee katten in de rand rond Mechelen.
 
 

Boeken van Ina

Ravenburcht

Kaat gaat op de manège van haar tante logeren. Tijdens een uitstap komt ze samen met haar nichtje terecht op een vervallen burcht. En daar vinden ze een lichaam. Het wordt het begin van een spannend avontuur voor Kaat en Eva.

ISBN: 9789463967532
Verschijningsdatum: 03 november 2020
Ina De Man - Ravensburcht

Wolvenhart

Als Kaat haar nichtje Eva van de trein gaat halen, start voor de meisjes een week vol avontuur, geheimzinnige symbolen en gevaar. Hun zoektocht naar antwoorden dompelt hen onder in de geschiedenis van Mechelen, van Margaretha van Oostenrijk en van Wolvenhart Vanaf 12 jaar

ISBN: 9789464208016
Verschijningsdatum: 28 augustus 2021
Wolvenhart - Ina de man - Hamleybooks -jeugdboek

Drakenbloed

Een mysterieus kasteel tijdens kerstmis? Welkom bij drakenbloed. 2 nichtjes logeren vlak bij een beroemd kasteel. Maar dan verstoort een diefstal de rust…

ISBN: 9789464510195 Verschijningsdatum: 06 mei 2022
Drakenbloed - Ina De Man - Jeugd - HamleyBooks

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Ina haar boeken. Laat zeker ook je review achter of zet ze op je leeslijst! 

Ina achter de schermen

In de zomer ben ik een echt buitenmens. Ik heb twee terrassen aan mijn huis en daar kan je me vinden als het niet te koud of te nat is. Ideaal ook om vanuit een luie stoel en met zicht op de velden mijn favoriete boek te lezen, wat meestal een thriller of een politieroman is. En dat is ook vaak ‘Tien Kleine Negers’ van Agatha Christie, het beste closed room mystery ooit geschreven. Maar in de winter als het koud en nat is kan je me vinden in een warm hoekje met een haakwerkje.

Ontdek nog meer jeugdauteurs

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!