Kaat De Kock

Idealistisch, onzeker, optimistisch
Maak kennis met

Kaat De Kock

Feelgood auteur

Kaat De Kock (Bornem, 20 februari 1975) is een Belgische schrijver van jeugdliteratuur en romans. In 2016 debuteerde ze met jeugdboek ‘Selfie’, dat genomineerd werd voor de Jonge Jury debuutprijs. Daarna volgden nog Sterker dan jij, Chemie, Niets om het lijf, Dromenvanger, Wie denk je wel dat je bent? en Weerstand. 

Nadat ze al een paar jaar verhalen had geschreven voor Flair, verscheen in 2018 haar eerste chicklit roman Het is ingewikkeld en in 2019 Daar gaat de bruid. In 2020 verscheen haar eerste kinderboek Help, ik ben verliefd, dat werd geïllustreerd door cartooniste Christina De Witte, dat in 2021 een vervolg kreeg, Help, ik heb vakantie.

Kaat vervoegt het Hamley Books-team met een nieuwe feelgoodreeks rond een Bed and Breakfast. Haar eerste boek verschijnt in het najaar van 2021.

De boeken van Kaat

Winter in de B&B

Hanne is een twintiger die in een klein appartementje in de stad woont en probeert rond te komen van het loon dat ze verdient met een job waar ze een hekel aan heeft. Dan krijgt ze te horen dat ze een vakantiehuis in de Ardennen heeft geërfd.

Winter in de B&B – Kaat De Kock – Feelgood – Hamleybooks

Mama heks

Als Stella op een nacht wakker wordt en een zwarte kat op haar bezem voorbij ziet vliegen, denkt ze nog dat het een gekke droom is. Maar als ze wat later wormen in haar lunchbox vindt en blijkt dat haar mama hun broodtrommels heeft omgewisseld, beseft ze dat er iets heel vreemds aan de hand is.
Kaat De Kock-Mama Heks-Jeugdboek-Hamley Books

Zomer in de B&B

Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Het leven kan niet beter, toch? Maar is die vriend misschien niet een beetje té perfect?
Zomer in de B&B- Kaat De Kock - Feelgood - Hamley Books

Kaat achter de schermen

In mijn vrije tijd schrijf ik uiteraard boeken, maar ik lees ook zoveel mogelijk. Ik ga graag uiteten met m’n man of m’n vriendinnen, ben gek op reizen naar Londen en Scandinavië en heb zelfs Deens geleerd om die heerlijke Deens krimi’s beter te kunnen volgen op tv. Ik lees heel veel schrijvers graag, maar ben toch vooral verslaafd een Stephen King en Jo Nesbo, als een van hen een nieuw boek uit heeft, koop ik het echt meteen en lees ik het met mijn kat Taco op m’n schoot.

catkaatdekock

Ontdek nog meer auteurs van Feelgood

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!