Kaat De Kock

Idealistisch, onzeker, optimistisch
Maak kennis met

Kaat De Kock

Feelgood auteur

Kaat De Kock (Bornem, 20 februari 1975) is een Belgische schrijver van jeugdliteratuur en romans. In 2016 debuteerde ze met jeugdboek ‘Selfie’, dat genomineerd werd voor de Jonge Jury debuutprijs. Daarna volgden nog Sterker dan jij, Chemie, Niets om het lijf, Dromenvanger, Wie denk je wel dat je bent? en Weerstand. 

Nadat ze al een paar jaar verhalen had geschreven voor Flair, verscheen in 2018 haar eerste chicklit roman Het is ingewikkeld en in 2019 Daar gaat de bruid. In 2020 verscheen haar eerste kinderboek Help, ik ben verliefd, dat werd geïllustreerd door cartooniste Christina De Witte, dat in 2021 een vervolg kreeg, Help, ik heb vakantie.

Kaat vervoegt het Hamley Books-team met een nieuwe feelgoodreeks rond een Bed and Breakfast. Haar eerste boek verschijnt in het najaar van 2021.

Kaat achter de schermen

In mijn vrije tijd schrijf ik uiteraard boeken, maar ik lees ook zoveel mogelijk. Ik ga graag uiteten met m’n man of m’n vriendinnen, ben gek op reizen naar Londen en Scandinavi├ź en heb zelfs Deens geleerd om die heerlijke Deens krimi’s beter te kunnen volgen op tv. Ik lees heel veel schrijvers graag, maar ben toch vooral verslaafd een Stephen King en Jo Nesbo, als een van hen een nieuw boek uit heeft, koop ik het echt meteen en lees ik het met mijn kat Taco op m’n schoot.

catkaatdekock

Ontdek nog meer auteurs van Feelgood

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!