fbpx
Ga naar de inhoud

Karin Thomas

Words are magic

Maak kennis met

Karin Thomas

Thriller Auteur

Karin Thomas is geboren in 1961 te Utrecht. Op haar eerste verjaardag verhuisde ze met haar ouders naar Waddinxveen en daar woont Karin nog steeds met haar man en inmiddels drie herders.
Vanaf het moment dat ze kon lezen, waren boeken haar grote liefde en begon ze met het schrijven van verhaaltjes.
Het duurde toch nog tot 2013 dat ze zich, naast haar baan als boekhouder, serieus op het schrijven ging toeleggen. Haar thriller “De Plicht” is haar debuut. 

Het boek van Karin

De Plicht

Het geluk lacht Jef Dekker, een advocaat bij een klein kantoor, toe. Zijn vrouw Eva is zwanger van hun eerste kind en ze verhuizen van Amsterdam naar een prachtige villa in een nieuwbouwwijk in Lelystad.

Als Jef de strafzaak onderhanden krijgt van de nietsontziende crimineel Herman H. krijgt zijn leven een heel andere wending. De zaak slokt hem volledig op en hij is blij dat zijn vrouw een hechte vriendschap opbouwt met hun buurvrouw Ellen. Echter, niets is wat het lijkt. Zijn de motieven van Ellen van puur vriendschappelijke aard of is zij betrokken bij een vooropgezet plan?

De verkeerde keuzes van Jef resulteren in een dodelijk kat-en-muisspel dat het leven van zijn vrouw en pasgeboren dochter op het spel zet.

ISBN: 9789464510904

Publicatiedatum: 15 maart 2023

De plicht Karin Thomas hamleybooks thriller

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Karin’s boek. Laat zeker ook je review achter of zet “De Plicht” op je leeslijst! 

Karin achter de schermen

Karin wil zich niet binden aan een genre. Ze schrijft graag thrillers, maar door schrijfwedstrijden heeft ze ook een fantasyverhaal en een verhaal voor kinderen geschreven.
Verhalen die beiden in een bundel terechtkwamen.

karin_thomas_hamley_books

Ontdek nog meer auteurs van spannende boeken

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!

Dead Girls Don

WAIT

Signed copy available

Exclusively signed by the author on both sides of the book, with your name. Including custom bookmark.

16108