Latoya Morris

Hart, passie en vastberadenheid

Maak kennis met

Latoya Morris

Young Adult & Jeugdboeken

De Nederlandse Latoya Morris is gebogen en getogen in Sittard. Op haar 21ste verhuisde ze naar Den Haag. Met haar Limburgse en Duitse roots kent ze alles over lekker eten, gezelligheid en gastvrijheid.

Latoya werkt als vertaler Engels en Duits bij een vertaalbureau, maar heeft daarnaast ook veel tijd voor haar hobby’s, waarvan schrijven de grootste is. Daarnaast houdt ze ook van lezen, zingen, gitaar en keyboard spelen, koken, bakken, tekenen en schilderen. Ze heeft twee katten genaamd Ghibli en Daigho. Ook sport behoort tot haar interesses. Verre reizen doet ze graag met haar man André.

Latoya’s auteurscarrière begon met het winnen van een schrijfwedstrijd in 2009, waardoor haar eerste boek “Yougian: Het nest van de Harpij” gepubliceerd werd onder het pseudoniem Latoya Moirae.
In 2012 nam Uitgeverij Zilverspoor deze titel over. Zij publiceerden vervolgens deel 2 “Het glazen paleis en deel 3 “Het vergeten rijk” uit dezelfde reeks. Onder hetzelfde pseudoniem verschenen ook nog de boeken De Slang in het Paradijs, Caelian en Indigo bij andere uitgeverijen.

Latoya debuteerde in het voorjaar van 2020 bij Hamley Books met “Gebroken Adem”. In 2021 verschijnt “Daigho”. Ook staat er een jeugdboek van haar op het programma dat in 2021 zal verschijnen.

Boeken van Latoya om uit te kiezen

Gebroken Adem

Een gezin gaat op vakantie in Baltimore, Ierland, waar geheimzinnige dingen gebeuren in en rond de oceaan. De tiener Patrick ontmoet een geheimzinnig meisje. Wat heeft zij met de zee te maken?


Gebroken adem - latoya morris

Daigho

Een jongen die het kind is van een gewone vrouw en een gevreesd monster, verandert in een wezen met vleugels.Daigho - Latoya Morris

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies over Latoya Morris. Wil je er ook graag een indienen? Dat kan via deze link. Wie weet verschijnt je recensie dan wel binnenkort op onze website!

Latoya achter de schermen

Hoi, ik ben Latoya! Uiteraard is schrijven een van mijn grootste passies, maar ik heb nog ontzettend veel andere hobby’s: tekenen en schilderen, zingen en gitaar en keyboard spelen, koken en bakken. Sport vormt ook een belangrijk onderdeel van mijn leven: ik doe aan badminton, tennis, squash, hardlopen en fitness. Lezen doe ik het liefst in de hoek van de bank, met mijn twee katten bij me. Mijn twee favoriete boekenseries zijn Wizard’s Rule van Goodkind en Game of Thrones van Martin.

20200629_144704 (3) - Latoya Meuris

Ontdek nog meer Young Adult en/of Fantasy-auteurs

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!