fbpx
Ga naar de inhoud

Marjo de Vroed

Vrolijk, creatief, chaotisch

Maak kennis met

Marjo de Vroed

Jeugdboeken auteur

Marjo de Vroed (1965) is getrouwd en moeder van drie volwassen dochters. Van kleins af aan heeft ze verhalen geschreven: als klein meisje in de schoolkrant, als puber in schriftjes en als volwassene in de vorm van eindmusicals voor haar klas.

In 2018 heeft ze het roer omgegooid en is ze zich gaan toeleggen op wat ze al jaren graag wilde doen: een boek schrijven. Haar ervaring als leerkracht hielp haar bij het tot stand komen van haar eerste kinderboek. Sindsdien heeft ze niet alleen twee kinderboeken over de Bosdorp Brigade geschreven, maar zijn er ook twee verhalen van haar gepubliceerd in de bundels Blind vertrouwen (2020) en Onder druk (2021).

Boeken van Marjo om uit te kiezen

Het Donkere Visioen

Dit spannende jeugdboek gaat over Rowin. Rowin Kelsie lijkt een heel gewoon twaalfjarig meisje, maar dat is ze niet. Ze woont in een groot huis met een privékerkhof in de tuin en haar enige vrienden zijn de geesten die daar wonen.

ISBN: 9789464510249

Publicatiedatum: 24 april 2022 

Het donkere visioen - Marjo De Vroed - Jeugd - HamleyBooks

De Gevaarlijke Strijd

Het spannende vervolg op “het Donkere Visioen” Na haar avontuur met de Graaf probeert Rowin haar oude leven weer op te pakken.
Alles wordt anders als er een man in een zwarte mantel opduikt. De wolven uit het eerste visioen blijken springlevend en het kerkhof komt opnieuw in gevaar.
Ongewild wordt Rowin meegezogen in een gevaarlijke strijd om de macht, waarbij haar vrienden op het kerkhof lang niet zo veilig zijn als ze dacht.

ISBN: 9789464661408

Publicatiedatum: 1 maart 2023

De Gevaarlijke Strijd marjo de vroed hamleybooks jeugdboek

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Marjo haar boeken. Laat zeker ook je review achter of zet ze op je leeslijst! 

Marjo achter de schermen

Als ik vrije tijd heb, ben ik graag creatief bezig. Ook hou ik van de natuur en films kijken. Mijn perfecte plek om een boek te lezen, is met een kop thee voor de open haard of op de bank met een deken. Als je me vraagt wat mijn favoriete boek is, dan kan ik dat niet een, twee, drie opnoemen. Er zijn zoveel goede boeken! Als ik toch iets moet kiezen: The Graveyard Book van Neil Gaiman vond ik erg goed, net als Luna van Pieter Koolwijk.

Marjo de Vroed Jeugdauteur Hamley Books

Ontdek nog meer jeugdboekenauteurs

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!

Dead Girls Don

WAIT

Signed copy available

Exclusively signed by the author on both sides of the book, with your name. Including custom bookmark.

16108