Pamela Sharon

Spontaan, creatief, leesgierig

Maak kennis met

Pamela Sharon

Auteur van Spannende Boeken

In 2019 debuteerde Pamela Sharon met het verrassende ‘De Geur van Groen’ dat op de tiplijst van de Jonge Jury 2019 terecht kwam en genomineerd werd voor Het beste boek voor jongeren.

‘Wie Ik Gisteren Was’ haar tweede YA verscheen in maart 2021 en werd erg goed ontvangen.

Pamela Sharon is part-time werkzaam in het basisonderwijs. Samen met een collega ontwikkelde zij een leesmethode waarbij het schrijven van verhalen centraal staat, die in die praktijk erg succesvol is gebleken.

Samen met collega’s YA auteurs Chinouk Thijssen, Astrid Boonstoppel en Laura Diane maakt zij de podcast ‘I Write Better Than I talk.’ Dé podcast van vier Nederlandse YA auteurs die praten over schrijven en alles wat daarbij komt kijken.

Pamela achter de schermen

Ik lees heel veel verschillende genre’s, ik kijk graag films ( The Greatest Showman is mijn all time favoriet!) en K-Drama’s En reizen! De perfecte plek om een boek te lezen is op mijn veranda, in de zomer met een groot glas koude cola en als het kouder wordt met een dekentje en warme chocolademelk. Het beste boek aller tijden bestaat niet denk ik, want er worden nog steeds zulke goeden boeken geschreven! Mijn favoriet van het moment is The Night Circus.

Pamela Sharon auteur spannende boeken Hamley Books