fbpx
Ga naar de inhoud

Pamela Sharon

Spontaan, creatief, leesgierig

Maak kennis met

Pamela Sharon

Auteur van Spannende Boeken

In 2019 debuteerde Pamela Sharon met het verrassende ‘De Geur van Groen’ dat op de tiplijst van de Jonge Jury 2019 terecht kwam en genomineerd werd voor Het beste boek voor jongeren.

‘Wie Ik Gisteren Was’ haar tweede YA verscheen in maart 2021 en werd erg goed ontvangen.

Pamela Sharon is part-time werkzaam in het basisonderwijs. Samen met een collega ontwikkelde zij een leesmethode waarbij het schrijven van verhalen centraal staat, die in die praktijk erg succesvol is gebleken.

Samen met collega’s YA auteurs Chinouk Thijssen, Astrid Boonstoppel en Laura Diane maakt zij de podcast ‘I Write Better Than I talk.’ Dé podcast van vier Nederlandse YA auteurs die praten over schrijven en alles wat daarbij komt kijken.

Het boek van Pamela

Oktober Koning

Tien miljoen euro Tien opdrachten Vier spelers Eén winnaar²; Wie wordt De Oktober Koning? Mara is een leerkracht en alleenstaande moeder van twee kinderen. Dex probeert een beter leven voor zichzelf op te bouwen nadat hij zijn moeder verloren heeft. Julia weet met moeite haar hoofd boven water te houden nadat haar man hun fortuin erdoorheen gejaagd heeft. Vincent wil ontsnappen uit de sleur van zijn leven. Alle vier ontvangen ze een uitnodiging voor De Oktober Koning, een mysterieus spel waarbij de winnaar kans maakt op tien miljoen euro. Al snel verliezen de vier spelers zich in een spel waarbij de opdrachten steeds vreemder worden en niets is wat het lijkt. Is een mensenleven tien miljoen euro waard?

ISBN: 9789464510324

Publicatiedatum: 03 september 2022

Oktober Koning - Pamela Sharon - Thriller - HamleyBooks

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Pamela’s boek. Laat zeker ook je review achter of zet “Oktober Koning” op je leeslijst! 

Pamela achter de schermen

Ik lees heel veel verschillende genre’s, ik kijk graag films ( The Greatest Showman is mijn all time favoriet!) en K-Drama’s En reizen! De perfecte plek om een boek te lezen is op mijn veranda, in de zomer met een groot glas koude cola en als het kouder wordt met een dekentje en warme chocolademelk. Het beste boek aller tijden bestaat niet denk ik, want er worden nog steeds zulke goeden boeken geschreven! Mijn favoriet van het moment is The Night Circus.

Pamela Sharon auteur spannende boeken Hamley Books

Ontdek nog meer auteurs van spannende boeken

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!

Dead Girls Don

WAIT

Signed copy available

Exclusively signed by the author on both sides of the book, with your name. Including custom bookmark.

16108