Ria Maes

grappig – liefdevol – nieuwsgierig

Maak kennis met

Ria Maes

Feelgood Auteur

Ria Maes is een bekend Vlaams auteur die vooral bekend staat om haar Sarah-reeks, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie. Momenteel schrijft zij ook de bekende reeks Lisa. 

Ria vormt daarnaast een schrijversduo met televisiegezicht Aron Wade, met wie zij o.a. de Team-Internet reeks schrijft bij Hamley Books. Daarnaast staan zij ook in voor de Young Adultreeks De Internauten. 

Ria en Aron bedachten samen het concept rond de nieuwe reeks Marlies, een feelgoodreeks rond journaliste Tess, die voor een glossy magazine werkt. Het eerste boek De Filmster en de Journaliste, verschijnt in mei 2021.

Ria achter de schermen

Ik wandel graag in de stad of op het platteland waar ik dan spontaan inspiratie opsnuif. Een favoriet boek noemen, is moeilijk omdat het er zoveel zijn, maar aan de top van mijn favorietenlijstje staat toch zeker de trilogie van Kathérine Pancol met als eerste boek De gele ogen van de Krokodil. Lezen doe ik bij voorkeur in bed terwijl de regen tegen de ramen klettert, al is mijn zetel bij het haardvuur ook wel een topper.

nature, outdoors, sky

Ontdek nog meer Roman & Feelgoodauteurs

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!