fbpx
Ga naar de inhoud

Ria Maes

grappig – liefdevol – nieuwsgierig

Maak kennis met

Ria Maes

Feelgood Auteur

Ria Maes is een bekend Vlaams auteur die vooral bekend staat om haar Sarah-reeks, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie. Momenteel schrijft zij ook de bekende reeks Lisa. 

Ria vormt daarnaast een schrijversduo met televisiegezicht Aron Wade, met wie zij o.a. de Team-Internet reeks schrijft bij Hamley Books. Daarnaast staan zij ook in voor de Young Adultreeks De Internauten. 

Ria en Aron bedachten samen het concept rond de nieuwe reeks Marlies, een feelgoodreeks rond journaliste Tess, die voor een glossy magazine werkt. Het eerste boek De Filmster en de Journaliste, verschijnt in mei 2021.

Het boek van Ria

De filmster en de journaliste

Tess is een energieke jonge vrouw die als een echte wervelwind door haar eigen leven raast. Na haar mislukte droom als steractrice komt ze als journaliste terecht op de redactie van het vrouwenblad Marlies.

Ondanks het feit dat het blad al vele jaren een vaste waarde is in het leven van duizenden vrouwen zit Marlies nu in zware financiële problemen.

Het exclusieve interview van Tess met Nicole Kidman zou weleens de uitweg uit deze donkere tunnel kunnen zijn. Tess voelt de druk op haar schouders en probeert als een volleerde jongleur zowel op het werk als in haar privéleven met man Stijn en zoontje Jeff alle bordjes draaiende te houden.

ISBN: 9789464208276

Publicatiedatum: 18 mei 2021

Marlies - Ria Maes - Hamleybooks

Wat lezers zeggen

Hieronder vind je enkele recensies van Ria’s boek. Laat zeker ook je review achter of zet “Marlies” op je leeslijst! 

Ria achter de schermen

Ik wandel graag in de stad of op het platteland waar ik dan spontaan inspiratie opsnuif. Een favoriet boek noemen, is moeilijk omdat het er zoveel zijn, maar aan de top van mijn favorietenlijstje staat toch zeker de trilogie van Kathérine Pancol met als eerste boek De gele ogen van de Krokodil. Lezen doe ik bij voorkeur in bed terwijl de regen tegen de ramen klettert, al is mijn zetel bij het haardvuur ook wel een topper.

nature, outdoors, sky

Ontdek nog meer Roman & Feelgoodauteurs

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!

Dead Girls Don

WAIT

Signed copy available

Exclusively signed by the author on both sides of the book, with your name. Including custom bookmark.

16108