Tamara Arts

boekenworm, medelevend, perfectionist

Maak kennis met

Tamara Arts

Auteur Young Adult

Tamara Arts (2000) is geboren in de Noord-Brabantse gemeente Geldrop, waarna ze is opgegroeid in Helmond. Ze schrijft al haar hele leven verhalen en heeft deze enige tijd op het schrijversplatform Wattpad gepubliceerd.

Vanaf 2017 is ze boekenblogger en op Instagram deelt ze haar liefde voor boeken en lezen. In het laatste jaar van haar havo-opleiding is ze haar eigen correctiebedrijf gestart, waar ze in haar tussenjaar fulltime aan heeft gewerkt. Op dit moment volgt ze haar passie en studeert ze diergezondheid & management.

Tamara zou zich geen wereld kunnen inbeelden waarin ze niet zou schrijven. Ze heeft nooit anders gedaan en haar brein staat nooit stil. Overal vindt ze inspiratie, net zoals ze haar grootste angsten in haar boek ‘In het duister’ heeft opgeschreven. Naast schrijven is ze een fervent zwemmer, leest ze graag in boeken en brengt veel tijd door met haar vrienden, familie en hond Anou.

Tamara achter de schermen

In mijn vrije tijd zwem ik graag of ik speel met mijn hond. Natuurlijk zit ik ook vaak met een boek in mijn hand op de bank.

Het beste boek aller tijden is voor mij ‘Wraak’ van Mel Wallis de Vries, daar heb ik een hele hoop jeugdherinneringen aan vastzitten.

Tamara Arts

Ontdek nog meer auteurs van Young Adult

Wil je graag meer Hamley Books-auteurs in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!