fbpx

Joanne Carlton

YOUNG ADULT en THRILLER AUTEUR

Joanne Carlton is een divers auteur. Zij schrijft al voor zolang ze zich kan herinneren in verschillende genres. Zij pende aanvankelijk in het Nederlands onder de auteursnaam Sandra J. Paul, tot ze besloot om haar aloude droom, Engelstalige boeken te schrijven, na te jagen.

Gedurende vele jaren publiceerde ze Engelstalige kortverhalen die ze online plaatste. Ze schrijft (meestal) psychologische, paranormale verhalen in een hedendaagse setting.

In 2017 debuteerde zij met het pakkende Heart-Beat, naar aanleiding van het overlijden van haar vader en haar zus. Dit werd later vertaald naar Hart-Slag, wat de prijs won voor Young Adult van het jaar bij de boekengroep Thrillers and More. 

In 2018 volgde de spannende thriller Kill Me Again, deze werd nooit vertaald. In 2019 verscheen Dust, een psychologische end-of-the-world thriller die vertaald werd als Stof. Eind maart 2020 verschijnt Hell City, een paranormale novelle die simultaan in het Engels en het Nederlands zal verschijnen.

Joanne schrijft daarnaast ook Flash Fiction (zeer, zeer korte verhalen) en novelles. Zij schreef belangeloos mee aan Thuisloos.

Joannes boeken

Als Sandra J. Paul

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten