Recensies Spannende Boeken

Jaimy

Knap staaltje schrijfwerk

Mijn waarheid springt er meteen uit zodra je hem in handen hebt. De kaft is prachtig en ook aan de lay-out is weer veel werk besteedt.
Ik blijf het benoemen maar het blijft me ook echt steeds opvallen. Het is een van vele de redenen waarom ik Hamley Books zo bewonder, hoog heb aanstaan en altijd reikhalzend uit kijk naar een Hamley.
Zeg ik dat omdat ik “gratis” exemplaren ontvang of aandelen heb?
Zeer zeker niet! Maar als er zo veel liefde en aandacht aan de boeken …

okt 12, 2020

Alexandra Peeters

Knaller van een boek!

Mijn waarheid – Sandra J. Paul (HamleyBooks)

Twee vrienden.
Een bruid die sterft.
Twee versies.
Eén onbetrouwbare verteller.
Wie geloof jij, Nathan of Elias? De lezer beslist zelf welke versie hij het eerst leest en gelooft, maar de echte waarheid zit verborgen in het midden.

Vanaf ik wist dat Sandra J. Paul dit boek zou uitbrengen wist ik dat ik dit …

okt 12, 2020

Chantal (Magicofbooksnl)

‘Mijn waarheid’ is uniek, spannend & intrigerend!

Mijn Waarheid van Sandra J. Paul heeft een heel erg tof en uniek concept, het is namelijk een omkeerboek waarin je het verhaal van twee kanten leest. Ieder personage heeft zijn eigen waarheid, maar wie spreekt er uiteindelijk de echte waarheid? Dit ga je als lezer zelf proberen te ontdekken. Pas als je zowel Nathans als Elias’ waarheid hebt…

okt 12, 2020

Hanneke Tinor-Centi

De zaak Tom presenteert nieuw, eigengereid recherche duo!

De Vlaams-Limburgse rechercheurs, Coppens en Vercauteren, zijn al ruim tien jaar partners. Daarnaast zijn zij ook bevriend. Een uniek en eigenzinnig duo dat zich weinig of niets aantrekt van de mening van anderen. De twee hebben evenveel overeenkomsten als er verschillen zijn. Ze zijn beiden in de veertig en single en houden van het goede leven.

Coppens is een wat ruiger type dan zijn collega Vercauteren, althans aan de…

okt 12, 2020

Soraya (Soraya's bookshelf)

Een boek wat je raakt

Wauw wat een boek. Boeken over mishandeling binnen relaties zijn vrijwel altijd boeken die ik persoonlijk heftig vind om te lezen, niet alleen omdat een gewelddadige relatie verschrikkelijk is maar ook omdat ik alleen maar heel hard wil schreeuwen ‘Ga bij hem weg!’ en ik het soms gewoon moeilijk vind als de persoon blijft.
Ma…

Soraya_1112@hotmail.com
okt 12, 2020

Wendy Wenning (Passie voor Boeken)

Mijn waarheid is een uniek verhaal met psychologie van de bovenste plank!

De neven Elias en Nathan zijn al hun hele leven beste vrienden. Ze verschillen drie maanden in leeftijd. Hun identieke tweelingmoeders legden automatisch een levenslange vriendschapsrelatie op, hun vaders zijn beste vrienden. Nathan heeft zich qua keuzes bijna voortdurend laten leiden door Elias, omdat hij zelf niet helemaal wist wat hij wilde….

wendywenning@kpnmail.nl
okt 12, 2020

Jeannie Bertens

Misdaadmysterie

De zaak Tom – Jean Paul Dullers
Jean-Paul Dullers is Limburger, uit Genk, hij woont in Bornem. Hij schreef al de romans ‘Een vlucht vooruit’ en ‘Hondenleven’. Zijn eerste afspraakje met zijn vrouw Brigitte had hij 45 jaar geleden, in de Genkse manege Kattenevia, waar dit verhaal zich afspeelt. De zaak Tom is zijn eerste van een serie misdaadverhalen met de Genkse speurders Coppens en Ve…

jeanniebertens@planet.nl
okt 3, 2020

Hanneke Tinor-Centi

Winteruren: prachtige, gelaagde roman

Richard Waeyenberghe is het hoofdpersonage in Winteruren. Zittend aan het sterfbed van zijn vrouw Anna-Marie, gaan Richards’ gedachten terug naar de Tweede Wereldoorlog en de wereldexpo van 1958. Wanneer hij een kaart ontvangt van zijn jeugdliefde Josephine (Fientje) werpt dit Richard nog verder terug in de tijd. De kaart brengt hem de boodschap dat het zijn laatste kans is om zijn voormalige liefd…

htinorcenti@hotmail.com
okt 3, 2020

Hanneke Tinor-Centi

Uitgekookt: uitstekende tweede thriller van Craenbroek!

Centraal in Uitgekookt staat Margaux Bakker, een jonge ambitieuze openbaar aanklager bij Vlaamse Openbaar Ministerie. Zij krijgt een zaak toebedeeld van een arts die diverse fouten maakt, die de dood van zijn patiënten tot gevolg hebben. Margaux bijt zich vast in de zaak. Tegelijkertijd wordt het parket van Leuven geconfronteerd met een aantal bizarre sterfgevallen en belandt een jonge man, volledig verlam…

htinorcenti@hotmail.com
okt 3, 2020

Jeannie Bertens (Perfecte Buren)

Gerechtigheid?

Pat Craenbroek debuteerde in 2018 met de thriller ‘Uitgebroed’. Zelf werkte ze in het begin van haar carrière als gerechtsarts, nu combineert ze klinisch werk met het zakenleven. Natuurlijk kan ze bij het schrijven putten uit haar eigen vroegere ervaringen als gerechtsarts, dat geeft haar boeken een extraatje mee.

jeanniebertens@planet.nl
okt 3, 2020