fbpx

Sandra J. Paul

THRILLER, YOUNG ADULT en JEUGDBOEKEN AUTEUR

Sandra J. Paul is een veelzijdig auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken en psychologische thrillers. Zij debuteerde in 2015 met de paranormale Young Adult-reeks ‘Het Eiland’: Het Eiland (2015), De Geest (2016), De Wolf (2016) en De Ziel (2017). Zij publiceerde ook de thrillers Azerty (2016), Moordspel (2017) en Kwijt (2019). Kwijt werd verkozen als thriller van jaar bij de boekengroep Thrillers and More en behaalde de derde plaats in de Thrillzone leesclub ranking. Azerty werd in 2019 heruitgebracht in een langere versie met nieuwe cover. 

In 2018 schreef zij de kortverhalenbundel Loopgravenhel(d) naar aanleiding van de honderdjarige oorlogsvieringen, waar ze veel lof over ontving. Haar eerste jeugdthriller De Duistere School (2019) werd meteen een grote hit. Na massale interesse voor een vervolg, schreef zij het boek Het Verlaten Huis (2020), haar tweede jeugdthriller. Beide boeken werden samen met haar drie zonen bedacht. In 2021 wordt de trilogie afgesloten met De Vergeten Tuin.

Sandra was in 2015 laureate van de allereerste Aspe Award, een thriller-kortverhalenwedstrijd, georganiseerd door uitgeverij Manteau en Pieter Aspe. Zij was in 2017 laureate van de gerenommeerde Bath-Award voor flash fiction en werd in 2018 genomineerd voor de Cultuurprijs van Sint-Amands.

Zij schrijft en publiceert ook Engelstalige boeken onder het pseudoniem Joanne Carlton. 

Sandra is samen met haar partner Cathy de oprichter en eigenaar van Hamley Books. Zij is daarnaast ook de uitgever.

Sandra's boeken

Als Joanne Carlton

Lees recensies

Hamley books

Hou me op de hoogte

Nieuwtjes, events, boeken...

Sluiten