fbpx
Ga naar de inhoud
Kersenrood & Kriekenzot - J.B. Ocean - Feelgood - HamleyBooks

Kersenrood & Kriekezot- J.B. Ocean

Een hartverwarmende feelgood in het mooie Antwerpen.

‘Vanaf de eerste pagina omarmt de warme stijl van J.B. Ocean je. Het is spannend en mooi tegelijkertijd. Je wordt in het verhaal getrokken en je komt er niet meer uit.’ – Veronique’s Boekenhoekje

Deze feelgood gaat over Charlie, ze is vijfendertig en single. Ze baat een hippe ontbijt- en lunchbar uit op de Antwerpse Sint-Andriesplaats en heeft een leuk leven, al voelt ze zich soms een beetje eenzaam. Met de hulp van haar vriendinnen gaat ze op zoek naar een date, maar dan ontvangt ze een brief die haar leven op zijn kop zet.

Begin jaren tachtig: hoewel Georgina verloofd is met Bertrand, heeft ze niet het gevoel dat hij de ware is. Dat wordt bevestigd wanneer de knappe Paolo haar tijdens een zwoele Italiaanse zomer zoent. Helaas steekt het lot een stokje voor hun romance en wordt Georgina voor een verscheurende keuze gesteld. Sindsdien heeft ze nooit nog kersen gegeten.

Ook op zoek naar een mooi romantisch boek? Je koopt het hier.

ISBN: 9789464510782
NUR: 340

Aantal pagina’s: 280
Publicatiedatum: mei  2022

Meer boeken J.B. Ocean?

Blauw

De Antwerpse galeriehoudster Olivia worstelt al jaren met schuldgevoelens en verdriet. Haar vriendin Ella is de enige die haar geheim kent. Wanneer Olivia geen uitweg meer ziet, vindt Ella dat het tijd wordt dat Olivia de waarheid vertelt over wat er die zomer in Normandië is gebeurd. Maar dan blijkt dat Olivia niet de enige is die dingen verzwijgt en een zoektocht naar antwoorden begint.

Blauw - J.B Ocean

Wie is J.B. Ocean?

J.B. Ocean (1976) is een schrijversduo bestaande uit twee vriendinnen, Joke Vander Aa en Barbara De Smedt.

Vanuit hun thuisbasis Antwerpen en recent ook Portugal genieten ze, ieder met hun gezin, van het leven.

J.B Ocean - Hamley Books