fbpx
Ga naar de inhoud
Lara Reims - Levy en het witte wonderdoosje

Levy en het Witte Wonderdoosje - Lara Reims

Daar ligt het. Op straat. Een klein, wit, glanzend doosje. Voor Levy kan bedenken dat je nooit zomaar iets van de straat op moet pakken, zit het al in haar zak. Het helpt haar de dag door. Een gewone schooldag, met sommen die ze fout doet omdat ze even aan iets anders dacht. Met de stemmen van de kinderen om zich heen. De stemmen die zeggen dat ze niks kan. Die schreeuwen, en schelden. Steeds legt ze dan even haar hand om het doosje dat aanvoelt als een gladde kastanje. Wat zou het zijn?

Dan beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Ze krijgt een raar bericht op de computer bij haar vader. En een gek sms’je op de telefoon die ze van haar moeder heeft gekregen, voor als Levy bij haar vader is. Na een wonderlijke ontmoeting komt Levy erachter hoe ze het doosje open moet maken. En hoe het haar kan helpen.

Een verhaal over jong zijn in een veranderende wereld, over pesten, ouders, schuld en vriendschap. Over de oplossing die er altijd is. Als je je best maar doet.

ISBN:9789463967303 – NUR 285
Aantal pagina’s: 341
Publicatiedatum: september 2020

Recensies

Booktrailer

Meer boeken van Lara?

Upgrade

Genomineerd Jonge Jury Debuutprijs 2020. De jongen Rémi voelt zich altijd al anders dan anderen. En dan wordt zijn huis verwoest.
Upgrade - Lara Reims

Black-out

Deel twee van de spannende driedelige Rémi-reeks. Rémi's verhaal gaat verder.

Black-out -Lara Reims

Home

Derde en laatste deel van de spannende Rémi-reeks, waarin alles naar een spannend hoogtepunt leidt.
Home - Lara Reims

Wie is Lara?

Lara Reims schrijft met uitzicht op Boekarest, waar ze in 2019 ging wonen. Daarvoor woonde ze jarenlang in Parijs. Tien jaar geleden verhuisde ze van Amsterdam naar Frankrijk en vervolgens dus naar Roemenië, waar ze nu leeft, leest en schrijft.

Lara Reims persoon

Blogtour deelname

Dit boek wordt door verschillende boekbloggers gerecenseerd. Hier vind je het overzicht van alle deelnemers.

BlogTour Levy en het witte wonderdoosje - Lara Reims - Hamley Books

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!