fbpx
Ga naar de inhoud
Daigho - Latoya Morris

Daigho - Latoya Morris

In de wereld Ayra wordt magie in evenwicht gehouden door wezens genaamd Wyndrygem. Zij worden eens in de honderd jaar geboren om Ayra te zuiveren van donkere magie.

Maar als Wyndrygem Alma verliefd wordt op een kwaadaardige tovenaar, gaat het mis. De jonge Bryana brengt hoop. Alma krijgt een visioen: Bryana zal een zoon krijgen, die weleens Alma’s redding kan beteken. Zijn naam is Daigho.

Als Daigho zeventien is, wordt zijn vriendin lastiggevallen door een paar jongens. Hij verandert in een wezen met vleermuisvleugels, een gehaat ras in zijn wereld.

Daigho vlucht en komt terecht op een compleet andere wereld: de aarde, waar hij zijn menselijke gestalte weer aanneemt en vriendschap sluit met Fay. Maar hoezeer hij ook op haar gesteld is, Daigho wil terug naar huis. Hij wil antwoorden.

Waarom verandert hij soms in een monster? Wat is zijn rol in Ayra, waar hij thuishoort en waar een gevangen tovenaar elk moment zijn macht terug kan krijgen?

En wanneer komt het moment dat hij voor altijd een monster zal blijven…

ISBN:9789463967594 – NUR 334
Aantal pagina’s: 552
Publicatiedatum: januari 2021

Meer boeken van Latoya?

Gebroken adem

Een jongen geraakt onder de invloed van een mysterieuze jonge vrouw. Gebaseerd op een Ierse legende.
Gebroken adem - latoya morris

Wie is Latoya?

Latoya werkt als vertaler Engels en Duits bij een vertaalbureau, maar heeft daarnaast ook veel tijd voor haar hobby’s, waarvan schrijven de grootste is.

Ontdek nog meer Fantasy boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!