Gebroken adem - latoya morris

Gebroken Adem - Latoya Morris

De 19-jarige Patrick gaat samen met zijn ouders en zijn zusje Judith met vakantie in Baltimore, Ierland, waar zijn tante een hotel runt. Hij heeft totaal geen plezier in de vakantie, totdat de mysterieuze Morgayne plots in het hotel opduikt. Hij valt meteen voor haar, maar zij lijkt onbereikbaar voor hem.

Ondertussen breekt er aan de zuidwestkust van Ierland grote chaos uit. Het weer slaat om, er spoelen zeedieren aan op de stranden. Terwijl de storm steeds heftiger wordt, zoekt Morgayne plots toenadering tot Patrick.

Hij geraakt al snel onder de invloed van haar charmes, maar wanneer hij ontdekt dat zij iets met het stormweer te maken heeft, begint hij te beseffen dat zij geen gewone jonge vrouw is. Maar is hij dan nog in staat om zichzelf te redden?

ISBN:9789463967136 – NUR 285
Aantal pagina’s: 284
Publicatiedatum: maart 2020

Recensies

Nakita's Library

Standaard Boekhandel
jul 20, 2020
Spannend
Je wordt gelijk in het verhaal getrokken. Het leest vloeiend weg. Je wordt meegenomen in het gezin van Patrick en leert de karakters beter kennen, zodat het meer op je emoties in gaat. Dat vind ik altijd heerlijk om te lezen. Je staat in connectie met de personages.

Shannon Claessens

Hebban
jul 20, 2020

Zeer mooi verhaal

In dit mooie YA-fantasy verhaal, wat ik voor de leesclub van Thrillers & More heb mogen lezen, wordt een mooie weergave gegeven van een prachtig stukje Ierland. In alle schoonheid wordt ook een stuk mythen en legenden naar boven gehaald. Of je er nu in gelooft of niet ik vond dat de auteur dit mooi en geloofwaardig heeft verwerkt in dit verhaal. Wat mij vooral opviel is dat de wereld heel realistisch is neergezet. De opbouw van het verhaal plus de onverwachte wendingen zijn een enorme aanwinst in dit genre. Ik vond de personen in het boek goed uitgewerkt en ook al herkende ik mijzelf niet in de personages zijn ze wel herkenbaar. Een zeer fijne kennismaking voor mij met deze auteur, hopelijk komt er meer uit in dit genre

Inge Sleegers

Hebban
jul 20, 2020

Prachtig mysterieus liefdesverhaal

Ik had het boek al een aantal keer zien passeren via sociale media en elke keer werd ik nieuwsgieriger.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelfs een beetje jaloers ben op de prachtige cover van dit boek!
Ik las het boek enkele weken geleden en ja, hoor, dit is helemaal mijn ding. Dit is exact de stijl waar ik van hou: mysterie en romantiek op een manier die niet te mierzoet is.
Ik zat meteen in het verhaal en las het boek op twee dagen uit. De schrijfstijl is vlot en meeslepend. Een schrijfster om in de gaten te houden.

Eline Books

Bol.com
jul 20, 2020

Gebroken adem is spannend, mysterieus, mythisch en intrigerend verhaal. Daarnaast bevat Gebroken adem een onverwachts einde, die tevens zeer ontroerend is. Gebroken adem is een fantastisch en heerlijk verhaal, dat je in één ruk uitleest!

Sarah

sruijs2007@gmail.com
aug 30, 2020

Wat een mooi boek. Heel magisch, en héél spannend. Maakt je na elk hoofdstuk weer nieuwsgierig om verder te lezen! En het einde had ik echt niet verwacht! Heb er heel erg van genoten toen ik dit boek las. <3

Booktrailer

Meer boeken van Latoya?

Daigho

Een jongen die het kind is van een gewone vrouw en een tovenaar, verandert in een wezen met vleugels.
Daigho - Latoya Morris

Wie is Latoya?

Latoya werkt als vertaler Engels en Duits bij een vertaalbureau, maar heeft daarnaast ook veel tijd voor haar hobby’s, waarvan schrijven de grootste is.

Ontdek nog meer Fantasy Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!