fbpx
Ga naar de inhoud
Het magische meer - Rani De Vadder - Jeugd - Hamleybooks

Wanneer de tweelingzus van Fie heel erg ziek wordt, komt ze in een coma terecht. Maar volgens Fie ligt Minne in een diepe slaap, waar ze zonder de hulp van Fie niet meer uit zal geraken. Samen met haar vriend Alex reist Fie in haar dromen naar de magische wereld, Withaven, die door de tweelingzussen werd gemaakt. 

Tijdens de reis krijgen de vrienden hulp van verschillende wezens, waardoor zowel Fie als Alex ervan overtuigd raken dat ze Minne echt kunnen redden. Maar als ze op het kwaad stuiten dat Minne in zijn greep houdt, lijkt een oplossing wel heel ver weg. 

Een avontuurlijk fantasy verhaal vanaf 9 jaar

ISBN: 9789464208528 NUR 283 – YFC
Aantal pagina’s: 240
Publicatiedatum: oktober 2021

Meer boeken van Rani?

Toxine

Als Offer en bezit van de Opperheer heeft Khala geen beslissingsrecht over haar eigen leven. Want hij wil haar bijzondere gave, haar Talent om te doden door een enkele aanraking. Om uit zijn klauwen te blijven, moet Khala vluchten.

Draco

Ieder jaar worden de Internationale Drakendagen gehouden, het meest befaamde toernooi van de Verenigde Drakenlanden. Ook Rowan en haar Zwarte draak Gideon schrijven zich in voor deze spannende wedstrijd. Maar dan gebeurt er een vreselijk ongeluk. De Verenigde Drakenlanden staan volledig op hun kop.

Booktrailer Toxine

Wie is Rani?

Rani De Vadder werd geboren met een pen in de hand. Ze is momenteel studente Toegepaste Taalkunde Chinees en Engels en schrijft ontzettend graag buiten de uren die ze ook verplicht voor haar studies moet vrijmaken. Ze debuteerde met Toxine, een fantasy Young Adult.

61267372_955841888142469_4669498636168593408_o - Rani De Vadder

Ontdek nog meer Jeugdboeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!