Jeugd

Ons aanbod, van 9 tot 109 jaar

Hamley Books biedt een gevarieerd aanbod aan jeugdboeken aan. Ontdek ze allemaal hier!

Reeksen

De Duistere School

In Kraaidorp verschijnt plots een geheimzinnig gebouw. De kinderen moeten er verplicht op internaat. Dan verdwijnen ze een voor een.

Het Verlaten Huis

Zes vrienden komen vast te zitten in een verlaten huis, en vinden een geheimzinnige kist in de woonkamer. En dan gaat de kist open.

De Vergeten Tuin

Het jaar 1621. Vijf vrienden. Een heksenkring. De kans om eeuwig te leven. Colette Zwart verliest haar moeder, maar krijgt de ultieme kans om haar te redden. Alleen, tegen welke prijs?

De Verdwenen Burcht

Het vierde en laatste boek uit de reeks. Verschijnt in 2021

2021

Draco

Tijdens de jaarlijkse Drakenraces gebeurt er een vreselijk ongeluk, waarbij Rowan en haar draak betrokken raken. De Verenigde Drakenlanden staan op hun kop, terwijl Rowan verwilderd achterblijft.

De Legende van Musoro

In Momuto, wordt elke avond bij het kampvuur het verhaal van Lake Musoro verteld. De kinderen zijn bang voor het wezen in het meer, maar dan verdwijnt de jonge Lima.

Mission One

Wat zou jij doen als je leven op een dag volledig op zijn kop zou staan? Je niet langer een gewone tiener was, maar de wereld moest redden? Ellen, Sam, Milly, Ricky, Joyce, Steve en Winston overkomt het.

2020

Ravenburcht

Kaat gaat op de manège van haar tante logeren. Tijdens een uitstap komt ze samen met haar nichtje terecht op een vervallen burcht. En daar vinden ze een lichaam. Het wordt het begin van een spannend avontuur voor Kaat en Eva.Levy en het Witte Wonderdoosje

Op een dag vindt de bijna twaalfjarige Levy een doosje. Er beginnen vreemde dingen te gebeuren. Spannende dingen die haar afleiden van haar gescheiden ouders en haar problemen op school, maar die ook eng zijn. Tot ze via het doosje een uitnodiging krijgt om naar een plek te komen waar ze haar kunnen helpen.