fbpx
Ga naar de inhoud

Jeugd

Ons aanbod, van 9 tot 109 jaar

Hamley Books biedt een gevarieerd aanbod aan jeugdboeken aan. Ontdek ze allemaal hier!

2023

De Gevaarlijke Strijd

Het spannende vervolg op “het Donkere Visioen”. Na haar avontuur met de Graaf probeert Rowin haar oude leven weer op te pakken. Alles wordt anders als er een man in een zwarte mantel opduikt. De wolven uit het eerste visioen blijken springlevend en het kerkhof komt opnieuw in gevaar. Ongewild wordt Rowin meegezogen in een gevaarlijke strijd om de macht, waarbij haar vrienden op het kerkhof lang niet zo veilig zijn als ze dacht.
De Gevaarlijke Strijd marjo de vroed hamleybooks jeugdboek

Hamley in de Magische Bibliotheek

Hamley wordt door haar baasje Betty meegenomen naar de plaatselijke bibliotheek. Daar maakt ze kennis met Odin, de zwarte bibliotheekkat. Net als Hamley kan Odin ook begrijpen wat mensen zeggen. Odin vertelt haar dat alle magische zwarte katten bij volle maan samenkomen in de bibliotheek. De volgende nacht gaat Hamley samen met haar moeder op pad, en ontdekt ze in de magische bibliotheek het goed verborgen geheim van alle zwarte katten.
Hamley in de magische bibliotheek hamleybooks sandra j paul jeugdboek

2022

Nachtmerriewedstrijd

Het is Liroys grote droom om professioneel basketbalspeler te worden, net zoals zijn vader. Wat heeft Liroy er voor over om die droom waar te maken? Op zoek naar boeken over basketbal en vriendschap? Geniet dan van dit spannend jeugdboek vanaf 10 jaar.

Lotgenoten

Duik mee in deze razend spannende jeugdboekenserie over spionnen! Lotgenoten is het vervolg op het succesvolle “Het Project”. Voor lezers vanaf 12 jaar.
Lotgenoten - Arne van der linden- jeugd - Hamley Books

Het vervloekte dorp

Op zoek naar een leuk jeugdboek? Ga op avontuur naar Kraaidorp! Een vloek heeft Kraaidorp vierhonderd jaar terug in de tijd gestuurd. Deze vreselijke vloek kan niet verbroken worden. Of wel?
Het vervloekte dorp- SandraJPaul - Jeugdthriller - HamleyBooks

Mama heks

Stella ontdekt dat haar mama een heks is, zij dus ook? Een magisch verhaal over heksen voor lezers vanaf 7 jaar.

Drakenbloed

Een mysterieus kasteel tijdens kerstmis? Welkom bij drakenbloed. 2 nichtjes logeren vlak bij een beroemd kasteel. Maar dan verstoort een diefstal de rust…
Drakenbloed - Ina De Man - Jeugd - HamleyBooks

De pestmachine

Precies zoals het hoort in een monsterdorp, is het altijd vollemaan in Knekelstein. Maar wanneer de maanmachine door een storing op tilt slaat, zijn de gevolgen niet te overzien. Een meeslepend verhaal over een monsters, voor dappere lezers vanaf 9 jaar.
De pestmachine - Sophia Drenth - Jeugd - Hamley Books

Hamley leert toveren

Welkom in de magische wereld van Hamley. Het is oktober en binnenkort is het weer Halloween. Ga je mee op avontuur? Voor jonge lezers die ook in magie geloven.
Hamley leert toveren - SandraJPaul - Jeugd - HamleyBooks

Het donkere visioen

Dit spannende jeugdboek gaat over Rowin. Rowin Kelsie lijkt een heel gewoon twaalfjarig meisje, maar dat is ze niet. Ze woont in een groot huis met een privékerkhof in de tuin en haar enige vrienden zijn de geesten die daar wonen.
Het donkere visioen - Marjo De Vroed - Jeugd - HamleyBooks

Hamley zoekt de kerstman

Het nieuwe avontuur van Hamley, het zwarte katje dat mensen verstaat. Hamley is enorm geïnteresseerd in de kerstperiode, en vooral hoe de mensen praten over de kerstman. Wie is toch die man, en waarom gooit hij pakketjes in schoorstenen? Nieuwsgierig als ze is gaat ze op zoek naar de kerstman. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn. Hij woont immers op een geheime plek die niemand ooit mag zien.
sandra_j_paul_hamley_zoekt_de_kerstman_hamleybooks_jeugd

Alles Wat je maar Wenst

Wat als alles wat je maar wenst uitkomt? Een wervelend jeugdboek met een belangrijke les. Simon zou een zorgeloze jongen moeten zijn, maar dat is hij niet. Zijn veel jongere broertje Noah werd geboren met een ernstige ziekte die hun levens beïnvloedt. Dan begint Simon nachtmerries te krijgen over een andere wereld waar een donker kasteel staat. Een stem lokt hem naar het kasteel, maar telkens ontwaakt hij op tijd. Tot de tijd begint de dringen…
sandra_j_paul_alles_wat_je_maar_wenst_hamleybooks_jeugd

Monsters & Mislukte Superhelden

Voor superhelden vanaf 10 jaar. Floris droomt er al zijn hele leven van om superheld te worden. Nu hij dertien geworden is, wordt hij ongeduldig: het is nu of nooit. Zelfs Haroen, zijn beste vriend, kan het hem niet uit zijn hoofd praten. Wanneer een bende pestkoppen de twee jongens belagen, ziet Floris zijn kans om aan Haroen te bewijzen wat hij waard is. Maar dat plan gaat gruwelijk mis.
bart_de_wolf_monsters_en_mislukte_superhelden_jeugd_hamleybooks

Mission Three

Deel 3 is dan eindelijk daar! Mission three is het vervolg op de de succesvolle “Mission One” en “Mission two”. Team Internet vertrekt voor een schijnbaar makkelijke missie naar T-polis. Niets blijkt echter minder waar. Er wacht hen namelijk een gevaarlijke verrassing.
r_wade_mission_three_jeugd_hamleybooks

Reeksen

Hamley is Jarig

Maak kennis met Hamley, het zwarte katje dat mensen verstaat. Samen met haar zusjes en haar moeder woont ze in een gezellig huis, en wordt ze vertroeteld door haar baasje Viola. Vanaf 7 jaar

De Nepvampier

Een hilarisch maar ook spannend verhaal over een wel heel bijzondere vampier die ziek wordt van bloed Vanaf 10 jaar

Geestenvanger

Een spannend jeugdboek over een wereld waar mythes werkelijkheid kunnen worden en kinderen verdwijnen op kamp Vanaf 12 jaar

De Duistere School

In Kraaidorp verschijnt plots een geheimzinnig gebouw. De kinderen moeten er verplicht op internaat. Dan verdwijnen ze een voor een.

Het Verlaten Huis

Zes vrienden komen vast te zitten in een verlaten huis, en vinden een geheimzinnige kist in de woonkamer. En dan gaat de kist open.

Ravenburcht

Kaat gaat op de manège van haar tante logeren. Tijdens een uitstap komt ze samen met haar nichtje terecht op een vervallen burcht. En daar vinden ze een lichaam. Het wordt het begin van een spannend avontuur voor Kaat en Eva.Wolvenhart

Als Kaat haar nichtje Eva van de trein gaat halen, start voor de meisjes een week vol avontuur, geheimzinnige symbolen en gevaar. Hun zoektocht naar antwoorden dompelt hen onder in de geschiedenis van Mechelen, van Margaretha van Oostenrijk en van Wolvenhart Vanaf 12 jaar

Hotel op de Rots

Een spannend avontuur dat kinderen meeneemt naar een bijzondere, fantasierijke wereld. Vanaf 9 jaar

Hotel in de Wolken

Het hotel is nog niet tevreden. Het is de beurt aan het andere team. Het spel begint opnieuw. Hella en haar vrienden zitten nog steeds vast in het hotel dat in de lucht hangt. Vanaf 9 jaar

2021

2020

Levy en het Witte Wonderdoosje

Op een dag vindt de bijna twaalfjarige Levy een doosje. Er beginnen vreemde dingen te gebeuren. Spannende dingen die haar afleiden van haar gescheiden ouders en haar problemen op school, maar die ook eng zijn. Tot ze via het doosje een uitnodiging krijgt om naar een plek te komen waar ze haar kunnen helpen.
Dead Girls Don

WAIT

Signed copy available

Exclusively signed by the author on both sides of the book, with your name. Including custom bookmark.

16108