fbpx
Ga naar de inhoud
Woorden zeggen niets - Seren J. Smedts - Young adult - Hamleybooks

Het studentenleven is iets waar de achttienjarige Lente halsreikend naar heeft uitgekeken. Ondanks de tegenslagen thuis en de vele ruzies met haar vriend, vertrekt ze vastberaden naar de universiteit. Maar haar vastberadenheid om zich op haar studies te concentreren verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze als een blok valt voor een knappe medestudent. 

Tristan worstelt met zijn moeilijke kindertijd. Nadat zijn beste vriend naar het buitenland vertrekt, laat Tristan het pleeggezin achter waarin hij opgroeide. Op zoek naar licht in de duisternis, ontmoet hij een bijzonder meisje. Maar wat als zij hem ook verlaat?

ISBN: 9789464208054 NUR 285 – YFH
Aantal pagina’s: 320
Publicatiedatum: oktober 2021

Booktrailer van het vorige boek

Meer boeken van Seren?

Kartonnen Sterren

Bij de terugkeer van Livs vader uit Amerika wordt haar leven volledig omgegooid. Hij is immers niet langer meer de man waar ze altijd naar opkeek, waardoor hun vader-dochter relatie compleet de mist in gaat. Een normaal onbezorgd tienerleven lijkt niet voor haar bestemd te zijn, tot ze Jasper ontmoet. Jasper, die haar hart op korte tijd verovert. Hij laat haar wegdromen onder een hemel van sterren. Maar niet alle sterren schitteren als kristal. Sommigen zijn zo hard als karton.

Wie is Seren?

Seren J. Smedts is een jonge, dromerige auteur gevestigd in hartje Puurs.  Met haar prille leeftijd is ze meteen ook de benjamin van Hamley Books. Vanaf haar tien jaar vond ze haar plekje in het schrijven. Van dagboeken tot poëzie, tot een eerste novelle. 

Seren_J_Smedts_Hamley_Books

Ontdek nog meer Young Adult Boeken

Wil je graag meer Hamley Books-titels in hetzelfde genre ontdekken? Veel leesplezier!